Jurnalul.ro Ştiri Vremea Vin ploile în București: Iată prognoza meteo pentru următoarele trei zile

Vin ploile în București: Iată prognoza meteo pentru următoarele trei zile

de Redacția Jurnalul    |   

ANM a emis o prognoză specială pentru capitală, valabilă până marți dimineața. Duminică și luni va fi caniculă, dar în a doua parte a celor două zile vor fi înnorări temporar accentuate și condiții pentru averse, descărcări electrice și intensificări ale vântului.

De duminică până luni dimineață valorile termice se vor mai pondera, astfel că maxima va fi de 33...35 de grade. Totuși, după-amiază va fi caniculă, disconfortul termic va fi ridicat, indicele temperatură-umezeală urmând să se situeze în jurul pragului critic de 80 de unități. După-amiaza și seara vor fi perioade de instabilitate atmosferică, cu înnorări temporar accentuate, intensificări ale vântului cu rafale în general de 50...60 km/h, averse și descărcări electrice. Temperatura minimă va fi de 19...21 de grade.

În intervalul luni, ora 10.00 - marți, ora 10:00, vremea va fi caniculară după-amiaza, cu disconfort termic ridicat. Cerul va fi variabil, dar în a doua parte a zilei și seara vor fi înnorări temporar accentuate și condiții pentru averse, descărcări electrice și intensificări ale vântului. Temperatura maximă va fi de 34...35 de grade, iar cea minimă de 19...21 de grade.

 

(sursa: Mediafax)

Subiecte în articol: ploi bucuresti
TOP articole pe Jurnalul.ro:
Parteneri