Jurnalul.ro Ştiri Politică Viralul zilei: Nicolae Ceaușescu, speriat de campania PUSL pentru confiscarea averilor ilicite

Viralul zilei: Nicolae Ceaușescu, speriat de campania PUSL pentru confiscarea averilor ilicite

de Redacția Jurnalul    |   

Un videoclip în care fostul dictator Nicolae Ceaușescu este speriat de inițiativa cetățenească de confiscare a averilor ilicite, realizat cu ajutorul AI, face furori pe rețelele de socializare.

Fostul dictator se arată deranjat, de la tribuna unui congres al PCR, de curajul Partidului Umanist Social Liberal (PUSL) de a sprijini inițiativa cetățenească de confiscare a averilor ilicite și spune că în trecut un astfel de demers nu ar fi avut succes. Mai mult, Nicolae Ceaușescu se întreabă de unde „tupeul” PUSL și dacă mai sunt și altfel de idei de acest gen.

„Dragi tovarăși și “pretini”,
mă întreb cu profundă uimire și o sprânceană ridicată: cum de s-a ajuns aici? Cine a avut curajul nebunesc să dea PUSL-ului voie să sprijine o inițiativă cetățenească pentru confiscarea averilor ilicite? Cine este acest PUSL și până unde își imaginează că poate merge? În vremurile mele, așa ceva ar fi fost înăbușit din fașă, nici n-ar fi avut timp să facă ochi, d-apoi rădăcini! Dar de ce, mă întreb eu, e lăsat PUSL să se joace de-a haiducii moderni? Cine le-a dat liber să se ridice împotriva celor care au adunat averi cu măiestrie și cu un pic de... să zicem, noroc? Aceste întrebări cer un răspuns urgent, înainte ca PUSL să aibă și alte ... idei!”, spune Nicolae Ceaușescu.

 

 

 

 

 

TOP articole pe Jurnalul.ro:
Parteneri