Jurnalul.ro Timp liber X Factor. Doamna Mariana, pensionara cântăreață la Teatrul Trianon, îl lasă mască pe Ștefan Bănică

X Factor. Doamna Mariana, pensionara cântăreață la Teatrul Trianon, îl lasă mască pe Ștefan Bănică

tefan Bănică va fi de-a dreptul bulversat la „X Factor” de o concurentă, de altfel plină de farmec, aflata aproape de vârsta pensionarii, care a plecat în Frana să se mărite, dar s-a întors în ară să-i vândă un teren i totodata să-i încerce norocul la Antena 1.

Aa se face că la întrebarea juratului care vrea să afle unde locuiete doamna, Frana sau România, doamna Mariana, solista Teatrului Trianon, după cum chiar ea afirmă, răspunde spre amuzamentul tuturor: „În sectorul patru”.

Apoi adaugă: „Am plecat în Frana cu maina doamnei Suzi, eu i Florica, să ne mărităm”. Iar după ce a lăsat deoparte măritiul, aceasta a povestit că a avut ceva mai mult succes cu apariiile la TV, chiar la postul de televiziune France2.

Cum va fi interpretarea doamnei Mariana, dacă vocea i personalitatea sa vor reui să impresioneze juriul i cât de bulversat va fi tefan Bănică sunt întrebări la care prima ediie „X Factor” de vineri seara va da cele mai surprinzătoare răspunsuri.

TOP articole pe Jurnalul.ro:
Parteneri