Jurnalul.ro Horoscop Cum sunt afectate de caniculă cele 12 zodii

Cum sunt afectate de caniculă cele 12 zodii

de Redacția Jurnalul    |   

Canicula le afectează în mod diferit pe cele 12 semne zodiacale. În timp ce unele vor sta în casă, altele vor fi interesate să socializeze.

Berbec

Berbecii vor fi afectați negativ de căldura de afară. Răbdarea lor va fi întinsă la maxim și vor avea divergențe cu oamenii din jurul lor.

Taur

Taurii se vor relaxa în această perioadă și căldura va veni cu o dorință de a ieși din casă și a petrece în timp aer liber. Oamenii dragi vor fi alături de ei.

Gemeni

Gemenii nu sunt mari fani ai căldurii, motiv pentru care vor alege să petreacă timp în casă și să se relaxeze pe rețelele de socializare. Deși aceasta este dorința lor, sentimentele de vinovăție nu vor lipsi.

Rac

Racii își găsesc pasiuni noi în această perioadă. Nativii vor sta cea mai mare parte din timp în casă și vor urmări alte persoane pe rețelele de socializare.

Leu

Canicula și căldura vin cu beneficii mari pentru Lei. Vor străluci în ochii tuturor și vor simți că acest anotimp este al lor. Urmează zile fabuloase pentru ei.

Fecioară

Fecioarele vor fi echilibrul oamenilor din jurul lor și îi vor susține când se vor plânge din cauza căldurii. Problemele vor începe când va veni vorba despre exagerări, iar discuțiile se vor aprinde între nativi.

Balanță

Balanțele vor interacționa foarte mult cu Fecioarele. Nativii vor fi deranjați de căldura extremă și nu vor ezita să exprime acest lucru, ceea ce nu va fi tocmai pe placul Fecioarelor.

Scorpion

Scorpionii vor fi încărcați de multă energie și presiune în această perioadă, motiv pentru care vor găsi căi prin care să se elibereze. Este recomandat să caute pasiuni noi și activități care să îi mențină concentrați.

Săgetător

Săgetătorii vor fugi de căldură și vor încerca să caute soluții prin care să stea cât mai departe de casă. Așadar, se vor organiza din timp și vor pleca în călătorii toată vara, în care acest anotimp este istorie.

Capricorn

Căldura este un coșmar pentru Capricorni. Nu sunt fani deloc ai acestui anotimp, motiv pentru care vor trece prin stări de nervi și agitație.

Două zodii din horoscop vor cheltui bani și vor avea o vară foarte activă, în ciuda caniculei de afară.

Vărsător

Vărsătorii profită de vară pentru a pleca în călătorii cu prietenii și a merge în vacanțe alături de oamenii dragi. Vor încerca să stea cât mai puțin acasă.

Pești

Peștii vor căuta soluții și vor încerca să facă tot ce pot pentru a nu avea de suferit din cauza căldurii. Așadar, vor plăti oricât este nevoie pentru a scăpa de caniculă, iar ventilatoarele se vor afla pe lista lor de achiziții, potrivit spynews.ro.

 

Subiecte în articol: zodii canicula
TOP articole pe Jurnalul.ro:
Parteneri