x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Bani şi Afaceri Afacere de sărbători. Cât câștigă un Moș Crăciun pentru a le aduce daruri copiilor

Afacere de sărbători. Cât câștigă un Moș Crăciun pentru a le aduce daruri copiilor

de Redacția Jurnalul    |    02 Dec 2023   •   12:00
Afacere de sărbători. Cât câștigă un Moș Crăciun pentru a le aduce daruri copiilor
Sursa foto: Hepta

Închirierea unui Moș Crăciun devine o cursă contra cronometru atunci când grădinițele, școlile și petrecerile de firmă au nevoie de el pentru a le oferi copiilor cadouri.

Câţi bani câştigă un Moş Crăciun de închiriat în doar câteva ore. Afacerea cu care mulţi dau lovitura în decembrie

Și dacă un Moș Crăciun nu este  disponibil, se mulțumesc și cu un ajutor, un  spiriduș ori chiar o Crăciuniță care să le aducă daruri celor mici. Ultimii au tarife la jumătate. 

"Moşul e foarte foarte ocupat, primesc foarte multe scrisori şi trebuie să le onorez. Ajunge la toată lumea! Trebuie să ajung, pentru că asta e bucuria copilului", spune un Moş Crăciun.

Cât costă un Moș Crăciun

Astfel că prețurile pornesc de la 350 de lei și pot ajunge la 650 de lei pentru câteva ore, în care Moș Crăciun vine cu sacul cu daruri la copii iar aceștia îi spun poezii și cât de cuminiți au fost. 

"Avem pe data de 18 - 30 de comenzi, pe 19 - 34 de comenzi, 45 de comenzi pe 20 şi pe 24 avem 110. Avem 24 de Moşi Crăciuni toţi cu barbă naturală, spiriduşi, crăciuniţe. Preţurile pornesc de la 350 de lei şi pot ajunge până la 650 de lei", spune Niculae Marius, manager.

Vârsta moşului, dar şi barba cresc preţul. "Primesc cadouri de la Moş Crăciun la finalul serbării, acasă se strâng mai multe familii, prieteni. La corporaţii de obicei ne cheamă pentru copiii angajaţilor. Mai mergem şi în magazine, moşul merge şi în supermarketuri", explică Valentina Vîlceanu, manager, potrivit observatornews.ro.

×
Subiecte în articol: afacere sarbatori moş crăciun daruri copii