x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Bani şi Afaceri Alexandra Bădoi: "Vremea dictează în viaţa mea!"

Alexandra Bădoi: "Vremea dictează în viaţa mea!"

03 Mai 2012   •   19:02
Alexandra Bădoi: "Vremea dictează în viaţa mea!"

Se trezeste foarte deVREME, stie din VREME cum va fi VREMEA, este atenta la orice discutie despre VREME, nu mai are VREME sa doarma suficient si unii ii spun pe strada: fata de la "VREME".


● Jurnalul National: Ti s-a facut vreodata complimentul ca esti cu capul in nori?
Alexandra Badoi: Nu stiu daca e neaparat un compliment, dar stiu ca asa sunt uneori, nu e nevoie sa mi se spuna. Imi place sa visez, incerc sa-mi pastrez optimismul si o oarecare zburdalnicie copilareasca. Dar am si o alta parte din mine foarte rationala si echilibrata. Semnul zodiei mele (Sagetator) cred ca ma defineste foarte bine: capul e in nori, iar trunchiul e bine infipt in pamant.

● Esti singura prezentatoare de Meteo care si canta. Ti s-a spus "Cantareata de la Meteo". Nu te deranjeaza?
● Nu! Muzica e marea mea pasiune de cand eram mica, asa ca, atat cat pot, incerc sa-mi satisfac dorinta de a canta si de a compune. Niciodata nu ma gandeam ca voi prezenta Meteo, insa iata ca, de aproape 4 ani, asta fac. Si inca imi place. Treptat, am inceput sa fac o pasiune si pentru vreme. Deocamdata cred ca reusesc sa fac fata ambelor pasiuni, asa ca inca nu ma simt nevoita sa aleg.

● Anul trecut ti-ai lansat un videoclip. Anul acesta urmeaza altul? Fa-ne o prognoza a carierei tale muzicale...
● Pana acum vremea muzicii mele a fost tare imprevizibila. M-a surprins si pe mine... Anul trecut mi-am lansat primul videoclip pentru piesa "Cold Shwer". Alaturi de DJ-ii Snatt si Vix am cantat in deschiderea spectacolului lui Tiesto, lui Paul Van Dyk, Above & Beyond si Ferry Corsten. Anul acesta imi doresc din tot sufletul sa lansez un al doilea videoclip, insa inca astept melodia potrivita. Incerc sa fac si cateva melodii mai comerciale, dar nu ma voi indeparta de la muzica trance. Imi place mult acest gen muzical, pentru ca imbina versurile frumoase, mesajele optimiste cu muzica electronica. Prognoza pare sa arate vremuri bune, asa ca sper ca Soarele sa-mi faca pe plac si sa se arate in curand.

● Ai participat la Eurovision. Ai mai participa vreodata? Este un concurs care are ceva in comun cu Vremea?
● Nu spun nu, insa acum cred ca Eurovisionul e mai imprevizibil decat vremea. Mi-e foarte greu sa recunosc criteriile dupa care castiga anumite melodii, asa ca oricand te poti astepta la surprize mai putin placute din partea organizatorilor.

● Poti face noduli prezentand buletinul Meteo? Si profesorul de biologie poate face noduli, chiar daca nu canta...
● Daca as prezenta Meteo de undeva din mijlocul furtunilor, unde sa nu aud nimic si sa fiu nevoita sa tip, e posibil sa fac noduli. Cu ajutorul lectiilor de canto si de dictie, am invatat sa-mi folosesc diafragma atunci cand cant sau cand vorbesc, astfel prezentarile de cateva minute nu au cum sa dauneze corzilor vocale.

● Inainte de a intra in direct te incalzesti facand vocalize?
● Pentru ca ma trezesc foarte devreme, la 4 dimineata, muschii fetei sunt inclestati, vocea si ea inca e somnoroasa, tocmai de aceea fac cateva exercitii de dictie si, cand sunt ragusita, cateva vocalize. Colegii stiu cel mai bine. Ei s-au obisnuit cu trilurile mele.

● Te lasi condusa de Vreme?
● As fi tentata sa raspund negativ, dar daca stau bine sa ma gandesc, Vremea dicteaza in viata mea! Ma trezesc foarte deVREME, stiu din VREME cum va fi VREMEA, sunt atenta la orice discutie despre VREME, nu mai am VREME sa dorm suficient si sa fac tot ce imi propun, imprumut din caracteristicile VREMII si unii imi mai spun pe strada: fata de la "VREME"... In concluzie, VREMurile mele sunt influentate de VREME.

×