x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Bani şi Afaceri Alin Oprea: "Eşti cel mai mare bine care mi s-a întâmplat!”

Alin Oprea: "Eşti cel mai mare bine care mi s-a întâmplat!”

de Irina Corduneanu    |    01 Noi 2012   •   00:30
Alin Oprea: "Eşti cel mai mare bine care mi s-a întâmplat!”

Sunt la job, la Antena 2. Mă pregătesc de emisiune. Ies din cabina de machiaj. Văd în zona de protocol o mare de… bărbaţi. Aud acorduri de chitară, glume fără perdea, râsete. Înainte de a mă apropia, îi privesc puţin. Sunt membrii trupelor care vor cânta în emisiune: Talisman şi FreeStay. Unii rockeri, cu haine de piele, blugi, ţinte, lanţuri, alţii mai soft, spre pop-rock, tot blugi, dar cu tricouri, mai puţin "ameninţători”. Eu? O să râdeţi: rochie negră, acoperită cu paiete aurii: retro, disco, cine ştie???? Râd, împreună cu Carina Budeşteanu, producătorul emisiunii "Distracţia pe vremea mea”: "Îţi dai seama cum ne potrivim? Ca nuca şi peretele!!!” Mă priveşte, zâmbind: "Lasă, viaţa mea, că tu trebuie să ieşi în evidenţă. Tu eşti vedeta!” Fata asta mă determină într-adevăr să mă simt bine, să zâmbesc, să pot face ceea ce trebuie cu bucurie, relaxare şi încredere maximă. Nici nu bănuiţi cât este de important. O privesc cu drag. Îmi fac apariţia. Se face linişte.

"Dragilor, eu sunt Irina Cordoneanu. Bine aţi venit!”, dau mâna cu fiecare, ascultând cum se prezintă. "Ştiţi că nu voi ţine minte cum vă cheamă, aşa-i? Dar am planuri mari cu voi. Bărbate, cu tine dansez! Tu, da, tu, ia cântă-mi ceva la chitară! Ce vă uitaţi aşa la mine? Ştiţi, sper, care este cel mai mare bine care vi se poate întâmpla!” Atmosfera se animă instant. S-au prins, sunt de gaşcă. Ne simţim bine împreună. Chiar aşa era distracţia pe vremea mea… cu chitare, vorbe cu înţelesuri multiple, hărmălaie, înghesuială…

Îşi fac apariţia invitaţii care vor avea de povestit, jucat, interpretat în emisiune. Pe o canapea vor sta Bianca Sarbu şi Alin Oprea. Se potrivesc. Sunt amuzanţi, spontani… Orice dialog între ei este savuros, te întrebi unde va rămâne mingea… Alin e un gentleman, o pune mereu pe Bianca în valoare. Vede că mă uit la el şi se ridică de pe canapeaua pe care tocmai se aşezase. "Vino, să stai lângă mine!” Mă strecor printre mese şi lume "Alin, sunt subţirică, de ce te ridici de pe canapea, îţi imaginezi că nu am loc?!”, îl tachinez eu. Arată rock: geacă de piele cu flăcări, lanţuri, bocanci zdraveni, şi ei "puşi pe jăratec”. Totul trimite cu gândul la noul lui single "Inima în flacări”. "Nu, draga mea, aşa m-a învăţat mama: când văd o doamnă, să mă ridic în picioare!”

Nici Florin Riştei nu se lasă mai prejos. El e solistul celeilalte trupe FreeStay… Îl ştiţi… haios foc… s-a lansat cu trupa Amicii, apoi a cântat cu cei de la Mărfar. Face ce face şi mă aduce lângă el. Cum? Cântându-mi la chitară. Metodă infailibilă în cazul fetelor. "Ea a fost Dana. Acum e Irina”. "Zi zău!” Partenera lui de distracţie îl priveşte amuzată. E Raluca Dumitru. Fotomodel. Picioare lungi, buze apetisante. Şi da, foarte bună pentru prezentările de lenjerie intimă. O spun privirile tuturor bărbaţilor din jur, atrase ca un magnet de bluza ei neagră. Sau de decolteu?

Unul dintre băieţi, prinde curaj şi mă întreabă: "Care este cel mai mare bine care ni se poate întâmpla azi?” Mă uit la el şi spun: "Eu! Treceţi în platou: doar trupele, invitaţii rămân pe loc! Băieţi să va văd în public! Când îmi fac apariţia, staţi cu ochii pe mine. Dacă mă împiedic pe scări, mă prindeţi!” Toată lumea râde… "Noi chiar participăm la o emisiune?”, întreabă unul dintre ei. "Mă simt ca la cea mai tare petrecere la care am fost în ultimul timp!!” Păi, da. "Aşa este la Distracţia pe vremea mea”. Va sună cunoscut?  Emisiunea? Distracţia? Mulţi rockeri? Cel mai mare bine care vi se poate întâmpla?

×
Subiecte în articol: Alin Oprea