x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Bani şi Afaceri Antena 3, lider pe ştiri cu Dan Voiculescu invitat

Antena 3, lider pe ştiri cu Dan Voiculescu invitat

10 Mai 2011   •   20:32

Mihai Gâdea l-a avut luni seară invitat în emisiunea „Sinteza zilei”, difuzată pe Antena 3 de la ora 21:45, pe vicepreşedintele Senatului Dan Voiculescu. Cei doi au discutat despre primul an de la măsurile de austeritate anunţate de preşedintele Traian Băsescu, de ce a devenit România un caz disperat, ce măsuri concrete trebuie aplicate pentru a ajuta ţara să iasă din criză, dar şi despre discreditarea trustului Intact de către putere.

Publicul telespectator consumator de informaţie şi preocupat de actua­litate a fost interesat de subiectele dezbătute la „Sinteza Zilei” de către Mihai Gâdea şi Dan Voiculescu, Antena 3 fiind lider pe nişa de ştiri, cu un rating mediu de 3,6% şi 7,9% share, în comparaţie cu Realitatea TV care a avut doar 1,6 procente de rating şi 3,6% share, conform GfK România, pe publicul urban cu vârstă peste 18 ani. Minutul de aur s-a înregistrat la ora 21:55, cand 441.000 de telespectatori (4,3% rating) urmăreau dezbaterea din studioul postului de ştiri al trustului Intact, Antena 3 înregistrând o cota de piaţă de 8,9%, în timp ce principalul concurent atingea doar 2%.

De altfel, Antena 3 a fost liderul posturilor de ştiri şi la nivelul întregii zile, obţinând o medie a cotei de piaţă de 6,6%, în timp ce Realitatea a avut 5,7%.

×
Subiecte în articol: mass-media