x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Bani şi Afaceri Ce se vede şi ce este de fapt!

Ce se vede şi ce este de fapt!

de Irina Corduneanu    |    16 Noi 2012   •   00:26
 Ce se vede şi ce este de fapt!

Mă uit în oglindă şi zâmbesc. Oare Viorel avea dreptate? Viorel de pe facebook. S-a luat la ceartă cu Raluca. Şi ea, tot de pe facebook. La una dintre postările mele. Subiectul disputei: femeile şi machiajul. Viorel susţinea că, fără machiaj, majoritatea femeilor arată îngrozitor. Raluca pledează pentru frumuseţea interioară. Eu pledez pentru echipa care m-a aranjat în acea dimineaţă: Monica şi Alina. Şi pentru Amir. El mi-a adus bluza asta care arăta într-un mare fel. Ştiu că arăt bine. Am văzut în ochii lui Manuel Dinculescu, primul invitat care a ajuns la platouri. A deschis uşa de la machiaj, m-a văzut şi, înainte de a spune bună ziua, i-au sticlit ochii. Sau poate era de la lumină.

Manuel e DJ la Radio 21 şi la Vibe FM şi director de programe. Taie şi spânzură în materie de muzică difuzată pe post. Dacă eşti cântăreţ, ai da orice să-i intri în graţii. S-a aşezat în spatele meu şi îl văd uitându-se la mine în oglindă. Îmi tot spune ce nu va face la mine în emisiune. Are o mare reticenţă faţă de dans. Şi nu va dansa. Ei, nu! Zău?

Întorc un pic capul. A venit şi Mirela Dinică. E ziaristă. Îmi place de fata asta. O întâlnesc des, pentru că vine să filmeze la Conferinţă de presă. E frumoasă şi are limba ascuţită. Niciodată nu spune, însă, răutăţi gratuite. Punctează ce are de punctat. Arată foarte bine în rochia de culoare nude. "Eu nu ştiu ce o să-ţi povestesc, că nu prea m-am distrat la viaţa mea şi nici multe cuceriri n-am făcut”, îmi spune, privindu-mă fix. Hmm… eu ştiu!

 Se aud paşi. Mă întreb cine a mai venit. Uite, Alexandru Recolciuc! Salută respectuos. Mereu mă face să râd. Spune glume şi se scuză, în acelaşi timp. Să nu-l înţelegem greşit: aşa este el, mai glumeţ. Îmi aduce aminte de altcineva. De prietenul meu cel mai bun. El îmi explică mereu glumele. Şi nu crede că sunt proastă. Pur şi simplu. Să fie sigur că am înţeles. Alexandru îmi aminteşte şi de prietena mea cea mai bună. Ei trebuie să-i explic eu care este poanta. E un ritual al nostru. După ce s-a spus un banc, dacă tac, se uită lung la mine şi aşteaptă. Aştept şi eu, să mă întrebe: "Aşa-i că asta a vrut să spună?”

Ţăcănit de tocuri. Gata. A venit şi Roxana Vasniuc. Ea cu Alexandru sunt prieteni buni şi vechi. Vor stă pe aceeaşi canapea. Roxana nu se dezminte: s-a îmbrăcat cu o rochiţă scurtă, cu un decolteu generos. Clar: vom avea multe cadre în emisiune cu frumoasa noastră. Că şi operatorii sunt oameni. Şi regizorul de emisie. Şi chiar şi telespectatorii. Râd singură, de gândurile mele.

Sigur că Manuel a dansat şi încă foarte bine. A fost amuzant, spontan şi jucăuş. După înregistrare, la o cafea, mi-a mărturisit: a avut emoţii mari. Nu s-au văzut. Sigur că Mirela a avut ce povesti şi ne-a încântat cu replicile ei. Înainte de înregistrare, era nesigură, dacă nu va arăta "serioasă”. Şi-a cusut decolteul. Degeaba, tot frumoasă a fost! Sigur că Alexandru s-a scuzat pentru glume, chiar şi în timpul emisiunii. Şi la plecare. Şi a doua zi, la telefon. Sigur că Roxana a acaparat atenţia cameramanilor.
Aşa este la Distracţia pe vremea mea. Vă sună cunoscut? Distracţia? Emisiunea? Ce se vede? Ce este de fapt?

×