x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Bani şi Afaceri Cei mai puternici 5 agenţi de publicitate de la Hollywood

Cei mai puternici 5 agenţi de publicitate de la Hollywood

de IncomeMagazine    |    10 Oct 2012   •   17:18
Cei mai puternici 5 agenţi de publicitate de la Hollywood
Sursa foto: thinkstock
Când lumea se gândeşte la agenţii de publicitate au în minte imaginea unei persoane care vorbeşte repede, dependent de telefonul mobil şi de munca pe care o face. În realitate, toate aceste trăsături sunt adevărate pentru majoritatea agenţilor de publicitate de la Hollywood care sunt la dispoziţia clienţilor de top pe care îi reprezintă 24 de ore din 24 , potrivit Business Insider.

Fie că sunt cei care şlefuiesc imaginea unui actor sau că fac pe babysitterii pentru o vedete căreia îi place să petreacă, fie că selectează telefoanele date de presă sau se implică în promovarea unui film de milioane de dolari, agenţii de publicitate sunt parte integrantă din maşina de showbiz.

Şi pentru aceasta primesc şi foarte mulţi bani. Serviciile de bază pornesc de la 4.500 de euro pe lună şi ajung şi până la celebrele şase cifre anuale pentru clienţii din corporaţii, spune unul dintre agenţii de publicitate de top din Hollywood într-un interviu din 2011 , apărut în New York Times.


5. Ina Treciokas, Agent de publicitate & Partener la Slate PR

Printre clienţii săi se numără: Harrison Ford, Woody Harrelson, Sarah Jessica Parker, Leslie Mann, Anna Paquin, Owen Wilson, Liev Schreiber, Jon Favreau, David Schwimmer, George Lopez, Justin Theroux, Anjelica Huston, John Leguizamo, Eddie Izzard.

Citeste mai mult pe incomemagazine.ro

Citeste si
Pozele nud i-au prins bine. A fost încoronat "omul anului"
Cine a castigat din recesiune. Inclusiv Nouriel Roubini

SUA au creat cea mai distrugătoare armă din istoria omenirii

Decizia UE care provoaca revolta gospodinelor
Cum va arata viitoarea harta a lumii

×
Subiecte în articol: agent de publicitate Hollywood