x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Bani şi Afaceri Cele mai frumoase cântece de dragoste semnate Louis Armstrong

Cele mai frumoase cântece de dragoste semnate Louis Armstrong

03 Aug 2011   •   12:48

Din 4 august, Revista Felicia si casa de discuri Intercont va ofera un album exceptional, ce reuneste cele mai frumoase cantece de dragoste ale unuia dintre cei mai mari interpreti de jazz, Louis Armstrong. CD-ul oferit de Revista Felicia include 18 piese celebre, printre care: “I'm confessin' that I love you', “Everybody loves my baby (but my baby don't love nobody but me)', “All of me', Honeysuckle Rose', “Baby won't you please come home' sau “Mack the Knife'.

Cu sunetul clar al trompetei si vocea sa ragusita, Louis Armstrong a transformat jazz-ul in una dintre cele mai inalte expresii ale muzicii. Armstrong a fost atras de muzica inca din copilarie, cand a inceput sa cante impreuna cu grupuri impovizate. Mai tarziu, a cantat pe micile vase ce navigau pe Mississippi cu o formatie orchestrala. Ulterior, Louis Armstrong a invatat notele muzicale si descifrarea partiturilor, devenind muzician profesionist. A lansat numeroase hituri, printre care "Stardust", "What a Wonderful World", "When The Saints Go Marching In", "Dream a Little Dream of Me", "Ain't Misbehavin''. In 1964, Armstrong a reusit sa detroneze Beatles de pe primul loc al topului Billboard Hot 100, cu “Hello, Dolly!'.

Pachetul revista + CD “Louis Armstrong – Love Songs' costa 8,5 lei si se distribuie impreuna cu editia din 4 august (numarul 260) a Feliciei.

×
Subiecte în articol: mass-media