x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Bani şi Afaceri Cine se ascunde în spatele lui Mihai Viteazul?

Cine se ascunde în spatele lui Mihai Viteazul?

de Cosmina Stoicescu    |    17 Aug 2012   •   11:33
Cine se ascunde în spatele lui Mihai Viteazul?

Duminica aceasta, de la 20.20, Dan Negru revine cu noi deghizari uluitoare. Dupa ce frumoasa Nicoleta Luciu a acceptat provocarea de a se transforma in Decebal, saptamana aceasta un alt nume istoric cu mare greutate vine in platoul emisiunii. Este vorba despre Mihai Viteazul, iar in spatele acestei masti spectaculoase se ascunde o surpriza de proportii. Sa fie vorba din nou despre o foarte frumoasa femeie din showbizul autohton?

Nasul modificat, sprancenele puternic conturate, barba deasa, cusma pe cap, un costum foarte asemanator cu cel al cunoscutului domnitor, astfel a aparut in platoul emisiunii Mihai Viteazul, una dintre mastile foarte reusite de la Demascarea. Nimic nu parea sa tradeze identitatea vedetei din spate, unul dintre putinele indicii de mare ajutor fiind ochii caprui. De asemenea, echipele conduse de Adina de la Heaven si Adriana Bahmuteanu au mai avut la dispozitie un alt mijloc de a ghici cine se ascunde in spatele mastii: vocea. Avandu-l ca ajutor de masca pe indragitul actor Eugen Cristea, vedeta deghizata in Mihai Viteazul le-a prezentat celor de acasa un moment de umor savuros.

Pe langa aceasta masca de senzatie, vor mai veni duminica in platoul Demascarea si alte personaje spectaculoase: Lady Gaga, Morocanosul, Elvis, Iron Man si Moartea.

×