x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Bani şi Afaceri CNA aprobă emisia RTV din Casa Presei

CNA aprobă emisia RTV din Casa Presei

01 Noi 2011   •   10:22
CNA aprobă emisia RTV din Casa Presei

Update:

CNA a aprobat prin vot, marti, ca postul RTV, operat de Ridzone Computers, societate controlata de Sebastian Ghita, sa emita cu acest nume, cu o noua grila de programe si sa foloseasca studiourile din Casa Presei, unde pana recent a functionat Realitatea TV.

In cursul dezbaterilor, Sebastian Ghita declarare ca RTV, televiziunea operata de Ridzone Computers, se poate redenumi Romania TV si ca este pregatit sa depuna sigla si toate elementele pentru a fi aprobare de Consiliu, anunta Hotnews.

Propunerea a venit in cadrul unor discutii aprinse despre schimbarile de program strategie editoriala si echipa la RTV dupa ruperea de Realitatea. Autorizarea functionarii si emisiei noului post si a drepturilor de folosire a marcii RTV, inregistrata de Realitatea Media, dar folosita acum de societatea controlata de Sebastian Ghita, Ridzone Computers, este viu disputata la CNA.

Realitatea Media a cerut ca forul audiovizual sa nu aprobe licenta pentru RTV, aratand inclusiv ca aceasta marca ii apartine si nu poate fi folosita de Sebastian Ghita.

Membrii CNA au replicat ca disputa me marca RTV nu ii priveste. Forul a discutat, insa, posibilitatea ca RTV sa isi schimbe denumirea, iar dupa cateva minute de discutii cu colegi ai sai Sebastian Ghita a anuntat propunerea "Romania TV". El a spus ca nu doreste ca problema numelui sa impiedice CNA sa aprobe toate schimbarile de actionariat, program si loc de emisie prin care trece RTV dupa ce compania Ridzone Computers - detinatoarea postului RTV Tg Jiu - a fost preluata de el.

'Avem inregistrat un site care nu are legatura cu RTV si cu o denumire puternica. (...) E dorinta noastra ferma sa ne indepartam cat de mult de elementele de identitate ale Realitatii TV', a spus Sebastian Ghita, citat de Hotnews.

×
Subiecte în articol: sebastian ghita rtv romania tv