x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Bani şi Afaceri De ce Oana Roman a rămas fără emisiunea de la Antena 2

De ce Oana Roman a rămas fără emisiunea de la Antena 2

de Cosmina Stoicescu    |    03 Sep 2012   •   12:14
De ce Oana Roman a rămas fără emisiunea de la Antena 2

Oana Roman a moderat timp de un an emisiunea 'Incredibil' de pe Antena2 si s-a declarat multumita de raiting-ul ei. Cu toate acestea, se pare ca ceva nu a mers tocmai bine, caci formatul nu se mai regaseste pe grila de toamna a Antenei2.

In august Oana a anuntat si pe facebook despartirea de Antena2: "Din toamna emisiunea Incredibil nu va mai continua! Am incheiat cu un succes si inchei contractul cu capul sus! Iubirea mea pentru televiziune ramane intacta, la fel de puternica si vor fi si alte proiecte! Promit sa va tin la curent! Sa aveti o vara frumoasa! Va pup cu drag!", a scris Oana Roman.

Astazi, tot pe reteaua de socializare, Oana a anuntat ca nu va mai participa in emisiuni tabloide: 'Reincep emisiunile tabloide pe tv. Deja cativa m-au invitat. Am refuzat politicos. Ma voi tine cat pot de departe de ele. Am acceptat sa merg in alte emisiuni. De exemplu maine filmez la Roata Norocului la prietenul Varciu si sper sa castig multi bani cu care sa cumpar din vitrina obiecte necesare celor care au putin sau deloc. Miercuri filmez la emisiunea lui Pepe de la Prima tv unde iarasi incercam sa vorbim ceva constructiv.'

In plus, vedeta aduce si cateva lamuriri privind despartirea de televiziune: 'Desi stiu multe despre multi niciodata nu am vorbit si nu mi am dorit in emisiunile pe care le-am facut sa intru cu bocancii in viata nimanui. Poate de asta acum nu am un format pe care sa il moderez eu. Prefer sa mi pastrez relatiile cu prietenii si cunostintele si sa ma pot uita in ochii lor decat sa fac compromisul de a face o emisiune tabloida sau a paticipa la astfel emisiuni cu orice pret.'

Oana Roman a refuzat invitatia de a comenta nunta Elenei Basescu

'M-au invitat azi la tv sa comentez nunta Elenei Basescu. Pentru ca ieri la RTV nu am putut spune nimic consistent pentru ca totul e de fapt o lupta politica, azi am refuzat sa ma duc. Nu am ce sa comentez. O fata se marita ...atat. Cu un baiat pe care il cunosc si care cel putin fata de mine, a dat mereu dovada de bun simt, educatie si prietenie. In rest nu e treaba mea sa judec si sa comentez pe nimeni', a postat Oana sambata pe pagina sa de facebook.

×