x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Bani şi Afaceri Economie Agenţiile din mall-uri lucrează în minivacanţa de Rusalii

Agenţiile din mall-uri lucrează în minivacanţa de Rusalii

de Daniela Ivan    |    02 Iun 2017   •   14:08

Agențiile bancare vor fi deschise astăzi, însă vor rămâne închise luni, 5 iunie, de Rusalii. Excepţie fac unităţile din centrele comerciale şi mall-uri care vor funcţiona după programul acestora, iar activitatea va fi similară zilelor de weekend, nebancare.

Clienţii băncilor vor avea acces tot timpul la propriile resurse financiare, vor putea să retragă bani de la ATM-uri, să achite cu cardul la comercianţi sau să efectueze operaţiuni prin Internet Banking. ATM-urile şi maşinile multifuncţionale vor fi disponibile permanent. „BCR a luat toate măsurile pentru a asigura colectarea numerarului de la clienţii băncii. Va fi asigurată şi alimentarea cu cash a bancomatelor (ATM), a automatelor de schimb valutar (ASV) şi a maşinilor multifuncţionale (MFM) ce vor fi permanent la dispoziţia clienţilor, 24 de ore din 24, 7 zile din 7”, se arată într-un comunicat al băncii.

În plus, call center-ul băncilor va asigura asistenţă pentru serviciile de urgenţă. „Raiffeisen va asigura în aceste două zile asistenţă pentru situaţii de urgenţă pentru carduri, Smart Mobile, SmartTel, Raiffeisen Online şi Clienţi de Top”, se precizează în comunicatul băncii.

 

×
Subiecte în articol: minivacanţa de Rusalii