x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Bani şi Afaceri Economie Biroul de control al averilor "e la roşu"

Biroul de control al averilor "e la roşu"

de Daniela Ivan    |    01 Sep 2011   •   11:43

Desi oficial si-a inceput activitatea in urma cu 30 de zile, biroul de control al marilor averi din subordinea ANAF nu are inca un loc unde sa isi desfasoare activitatea. Nu e de mirare ca pana acum niciunul dintre bogatii Romaniei nu a intrat inca in vizorul ANAF.

Presedintele ANAF, Sorin Blejnar, nu a putut azi arata ziaristilor prezenti la o conferinta de presa la sediul Ministerului de Finante locul unde acest birou isi desfasoara activitatea. "Nu am ce sa va arat. Deocamdata sunt aici intr-un birou, dar se vor muta intr-o alta parte. Se zugraveste, biroul lor e inca la rosu", a glumit Blejnar cu ziaristii.

Cu camerele de luat vederi in fata, Blejnar a explicat ca biroul este format din 12 angajati care deocamdata lucreaza la proceduri si fac calcule, nu insa si liste cu numele care trebuie luate la control.

Presedintele ANAF a reprosat ziaristilor lipsa de rabdare. "De 20 de ani nu s-a facut nimic si acum in 30 de zile vreti sa se rezolve totul? Se lucreaza deocamdata la proceduri!", a explicat Blejnar.

×