x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Bani şi Afaceri Economie Lucrările la calea ferată Pitești-Golești, prelungite. Trenurile București-Pitești circulă deviat

Lucrările la calea ferată Pitești-Golești, prelungite. Trenurile București-Pitești circulă deviat

de Redacția Jurnalul    |    15 Iul 2024   •   21:45
Lucrările la calea ferată Pitești-Golești, prelungite. Trenurile București-Pitești circulă deviat
Sursa foto: Lucian Alecu

CFR Călători anunță că circulația trenurilor rămâne modificată pe relația București-Pitești încă o lună, din cauza prelungirii lucrărilor la linia de cale ferată dintre Golești și Pitești.

„CFR Călători cere scuze pasagerilor care au legitimații de călătorie procurate pentru ruta București – Pitești – Craiova deoarece orarele nu pot fi respectate ca urmare a emiterii telegramei astăzi, 15 iulie 2024, de către administratorul infrastructurii feroviare – CNCF CFR SA, prin care circulația trenurilor pe ruta București – Pitești rămâne modificată timp de încă o lună începând de astăzi. Din această cauză circulația se realizează pe rute deviate ceea ce conduce la majorarea substanțială a timpilor de parcurs”, a transmis luni CFR Călători.

Compania anunță că în perioada următoare este posibil să ia în calcul anularea vânzării cu anticipație la aceste trenuri, „neexistând nicio predictibilitate din cauza prelungirii repetate a lucrărilor la linia de cale ferată dintre Golești și Pitești”.

Compania de transport susține că sunt posibile și alte modificari în graficul trenurilor de pe această rută.

Conform CFR SA, constructorul a solicitat prelungirea termenului pentru finalizarea lucrărilor la suprastructura căii între stațiile Pitești - Ramificație Golești, în condițiile în care în ultima perioadă, din cauza temperaturilor extreme, muncitorii au putut lucra în special în cursul nopții.

(sursa: Mediafax)

×