x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Bani şi Afaceri Economie Camera de Comerţ Bucureşti:Puci sau fuziune?

Camera de Comerţ Bucureşti:Puci sau fuziune?

de Daniela Ivan    |    23 Iul 2008   •   00:00

Unii dintre salariaţii Camerei de Comerţ şi Industrie a Municipiului Bucureşti (CCIB), condusă de Ion Pârgaru, au fost împiedicaţi să intre în sediul unde îşi desfăşoară activitatea de o firmă de bodyguarzi însoţiţi de oameni de pază ai CCIB

Unii dintre salariaţii Camerei de Comerţ şi Industrie a Municipiului Bucureşti (CCIB), condusă de Ion Pârgaru, au fost împiedicaţi să intre în sediul unde îşi desfăşoară activitatea de o firmă de bodyguarzi însoţiţi de oameni de pază ai CCIB. A fost interzis şi accesul unor membri ai Colegiului de Conducere, care aveau programată o şedinţă condusă de Pârgaru. Miza acestei acţiuni ar fi împiedicarea organizării şedinţei Colegiului de conducere.

"Încercînd să creeze confuzie în rîndul salariaţilor şi al membrilor Colegiului, structura omonimă condusă de Sorin Dimitriu a programat şi ea o şedinţă a propriului Colegiu de Conducere", se arată într-un comunicat al CCIB. În document se mai arată că CCIB a depus plîngere penală împotriva acestei tentative de preluare a CCIB prin acţiuni de forţă. În schimb, Sorin Dimitriu a anunţat că ieri a avut loc fuziunea celor două structuri CCIB existente pînă la această dată. "Astăzi (n.r. – marţi) a avut loc prima şedinţă a Colegiului de Conducere a noii structuri rezultate, în cadrul căreia au fost validaţi preşedintele Camerei, Sorin Dimitriu, şi vicepreşedinţii Nicolae Vasile, Florin Antonescu, Ioan Badea şi Constantin Râşnoveanu", se arată într-un comunicat semnat de Dimitriu, sub antetul CCIB.

×
Subiecte în articol: economic ccib