x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Bani şi Afaceri Economie Demisie - Steluta Racolta a parasit Ardaf

Demisie - Steluta Racolta a parasit Ardaf

24 Sep 2004   •   00:00

Presedintele si directorul general al societatii Ardaf, Steluta Racolta, si-a anuntat retragerea din toate functiile pe care le detine in compania de asigurari.

"Sunt legata de Ardaf inca de la infiintare si nu mi-a fost usor sa iau o asemenea decizie. Lucrurile se schimba in viata; ceea ce am crezut ca e bine pentru actionari a fost inteles altfel. Consider ca nu am fost apreciata la adevarata mea valoare", a declarat Steluta Racolta, citata de Mediafax. Societatea Tender Timisoara a devenit in urma cu doi ani principalul actionar al companiei printr-o majorare de capital, preluand controlul societatii in detrimentul Eurom Bank, institutie interesata, de asemenea, de obtinerea pachetului majoritar. Ulterior, Tender si-a majorat participatia la 66,83%.

Relatiile dintre actionarul majoritar si Steluta Racolta au fost lipsite de tensiuni pana in urma cu cateva luni, cand Tender l-a numit in functia de presedinte executiv al companiei pe Octavian Manastireanu, care a preluat cea mai mare parte din atributiile pe care le avea Racolta. (Mediafax)

×
Subiecte în articol: economic