x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Bani şi Afaceri Economie Director nou la CE Turceni şi Compania Naţională a Uraniului

Director nou la CE Turceni şi Compania Naţională a Uraniului

de Gabriela Mladin    |    22 Mar 2009   •   00:00

Ministrul Economiei, Adriean Videanu, a emis ordinul de numire în funcţia de director general la Complexul Energetic Turceni pentru Eugen Tunaru.



Un democrat care până acum a lucrat la cealaltă termocentrală din Gorj, Complexul Energetic Rovinari. A fost inginer şef în cadrul unei exploatări din cadrul Complexului, iar în urmă cu o lună a fost numit director comercial.

Eugen Tunaru a devenit director general la Turceni, după ce Ionel Manţog şi-a dat demisia din această funcţie. El va fi instalat în funcţie astăzi.

Videanu a numit şi un nou director general la Compania Naţională a Uraniului în persoana lui Nicu Popa. Acesta îl înlocuieşte în funcţie pe Iosif Moldovan.

CNU are în administrare resursele minerale de uraniu existente în România şi desfăşoară activităţi de cercetare geologică şi exploatare a zăcămintelor de uraniu, prepararea minereurilor şi rafinarea concentratelor, transportul şi comercializarea acestora, precum şi conservarea, închiderea şi ecologizarea obiectivelor cu activitate sistată.

×
Subiecte în articol: economic