x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Bani şi Afaceri Economie ECONOMIC/BUSINESS - INFO

ECONOMIC/BUSINESS - INFO

06 Mar 2005   •   00:00

7 martie 2005
PROBLEME LA NOVA BANK. Cea mai mica institutie de credit din sistemul bancar romanesc, Nova Bank, a intrat in regim special de decontare, pe fondul unei lichiditati scazute cauzate de transferul unor bani in strainatate, au declarat surse din sistemul bancar, citate de Mediafax. Reprezentantii bancii centrale au refuzat sa comenteze informatia.

SERES DEZMINTE. Ministrul Economiei si Comertului, Codrut Seres, dezminte informatiile potrivit carora s-ar fi impotrivit suspendarii de catre Senat a Ordonantei de Urgenta emise de Guvernul Nastase privind preluarea de catre AVAS a unor creante fiscale asupra societatilor RAFO si Carom, din Onesti. "MEC nu ar fi putut lua o astfel de decizie, nepotrivita din punct de vedere politic. La dezbaterile din Senat, cei care s-au exprimat pentru aprobarea Ordonantei Nastase au fost reprezentantii PSD si cei ai PRM. Senatorul PUR Silvia Ciornei a votat alaturi de reprezentantii PNL si cei ai PD, in favoarea deciziei luate de Guvernul Tariceanu", mentioneaza comunicatul ministerului.

VAMILE LA FINANTE. Autoritatea Nationala a Vamilor va fi organizata si va functiona, ca organ de specialitate al administratiei publice centrale, cu personalitate juridica, in subordinea Ministerului Finantelor Publice - Agentia Nationala de Administrare Fiscala, a hotarat joi Guvernul. (Aniela Nine)

×
Subiecte în articol: economic