x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Bani şi Afaceri Economie Exclusivitate - Tonuri de aşteptare de la Orange

Exclusivitate - Tonuri de aşteptare de la Orange

13 Mar 2008   •   00:00

Orange a lansat în România “Tonuri de aşteptare”, un serviciu inedit care îţi personalizează telefonul în ritmuri muzicale şi amuzante. Tonurile de aşteptare sunt fragmente de melodii sau sunete, însoţite de tonul standard, pe care cei care te sună le vor asculta în timp ce aşteaptă să le răspunzi.

Orange a lansat în România “Tonuri de aşteptare”, un serviciu inedit care îţi personalizează telefonul în ritmuri muzicale şi amuzante. Tonurile de aşteptare sunt fragmente de melodii sau sunete, însoţite de tonul standard, pe care cei care te sună le vor asculta în timp ce aşteaptă să le răspunzi. Ai cele mai noi hituri pop, rock, hip-hop, evergreen-uri şi chiar tonuri amuzante, în total 600 de opţiuni, din care să le alegi pe cele care vă reprezintă pe tine şi pe prietenii, colegii sau familia ta.

Pentru activarea serviciului Tonuri de aşteptare suni gratuit la *100# , intri în secţiunea Web Care (www.orange.ro) sau apelezi gratuit Serviciul Clienţi (411 pentru abonaţi şi 444 pentru PrePay). Pentru a cumpăra un ton de aşteptare ai la dispoziţie Orange World, numărul 343 (0,03 euro/min.) sau trimiţi mesaj scris la 342. Setarea Tonurilor de aşteptare se face în Orange World sau sunând la 343. Taxa lunară este de doar 0,25 euro, iar în prima lună serviciul este gratuit. Preţul standard al unui ton de aşteptare este de 0,99 euro pentru fragmente de muzică şi 0,69 euro pentru un ton amuzant.

Serviciul Tonuri de aşteptare este disponibil pentru orice client Orange indiferent de modelul de telefon.

×
Subiecte în articol: economic asteptare