x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Bani şi Afaceri Economie Iată TOP 3 componente care îmbunătățesc performanța PC-ului tău

Iată TOP 3 componente care îmbunătățesc performanța PC-ului tău

22 Noi 2021   •   14:37
Iată TOP 3 componente care îmbunătățesc performanța PC-ului tău

În ultima vreme din ce în ce mai multă lume achiziționează PC-uri pe care să le folosească nu doar pentru școală, facultate sau muncă. Jocurile au devenit mult mai căutate, atât în rândul copiilor, cât și în rândul adulților. Pentru a te putea juca jocurile pe care le dorești, ai nevoie de un PC compatibil, care să ruleze fără probleme. Un alt lucru care te-ar putea face să îți dorești să îmbunătățești performanța PC-ului este lucratul într-un program de editare video sau foto sau chiar streamingul. Pentru a avea un calculator performant care să ruleze fără probleme, ai nevoie de câteva piese de rezistență. Dacă vrei să descoperi care sunt acestea, citește în continuare acest articol.

 

Află de ce componente ai nevoie pentru un PC de calitate:

SSD

Sunt anumite jocuri care nu rulează la fel de bine pe un hard disk, așa cum rulează pe un SSD. SSD-ul îți oferă o viteză mai mare de scriere și de citire, lucru care te va ajuta să joci un joc cu cerințe mai mari. Acesta nu doar că va porni mai repede, însă nici nu vei avea probleme cu blocarea în timpul sesiunii de joc. Sunt o mulțime de variante de SSD-uri, atât pentru laptop-uri, cât și pentru PC-uri. De asemenea, pot fi de diferite dimensiuni, 128 GB, 256 GB și așa mai departe.

 

Memorie

Dacă ești o persoană care tocmai s-a apucat de live streaming, atunci e posibil să trebuiască să investești în memorie RAM. Aceasta îți permite să ai cât mai multe programe care să ruleze, fără ca PC-ul să se blocheze. Având în vedere că în timpul unui live, PC-ul tău trebuie să ruleze programul de stream, o pagina de web și jocul pe care îl înregistrezi, este posibil să ai nevoie de o memorie RAM de calitate.

 

Placa video

Una dintre cele mai importante componente dacă îți dorești să te poți juca orice joc fără restricții este placa video. Aceasta îți oferă posibilitatea de a te bucura de un joc la cea mai mare și bună calitate. Poți comanda plăci video onlinet, de la Forit.ro, fără să fie nevoie să îți pierzi vremea prin magazine. Adaugă în coș produsele de care ai nevoie și fă-ți PC-ul ideal de care să te bucuri pentru o perioadă cât mai lungă de timp.

 

În momentul de față o mulțime de oameni folosesc calculatoare, atât pentru entertainment, cât și pentru a lucra de pe acestea. Dacă îți dorești un PC bun, de calitate, atunci trebuie să știi că la început este nevoie să investești câțiva bani. Alege doar produse care ți se potrivesc și pe care să le poți folosi pentru o perioadă cât mai lungă de timp. Nu merită să cumperi de mai multe ori un lucru, în loc să cumperi o singură dată și bun.

Sursa foto: pexels.com

 

×