x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept

Info

de Jurnalul National    |    17 Ian 2008   •   00:00

CRIZA CREDITELOR. România, Bulgaria şi ţările baltice sunt cele mai vulnerabile state în faţa efectelor crizei creditelor imobiliare din SUA, au opinat bancherii şi economiştii prezenţi la Forumul Euromoney de la Viena. Aceste ţări sunt cele mai vulnerabile din cauza deficitului contului curent care este foarte mare, însă şi celelalte ţări din Europa sunt foarte atente asupra efectelor pe care le-ar putea produce această criză. (Daniela Ivan)

 

TVA REDUS. Patronatele din industria alimentară cer reducerea TVA la alimentele de bază pentru temperarea preţurilor din domeniu. Premierul Călin Popescu Tăriceanu a cerut miercuri miniştrilor Agriculturii, Finanţelor şi Internelor să discute cu patronatele din sectorul alimentar despre intenţiile acestora de a creşte preţurile şi să stabilească dacă scumpirile sunt justificate. În replică, producătorii de alimente spun că Executivul nu ar trebui să ceară justificări, ci să reducă TVA la alimente.

 

INAUGURARE. Lansat de curând, amplasamentul Phoenicia Aparthotel este deosebit, fiind situat lângă Phoenicia Grand Hotel, pe Bulevardul Alexandru Şerbănescu nr. 87. Imobilul este un complex de 45 de apartamente cu 2, 3 şi 4 camere, ce oferă celor interesaţi confortul unui cămin, facilităţile şi serviciile unui hotel de 4 stele. Camerele sunt dotate cu internet, iar în incinta clădirii este amenajat un Business Center.

×
Subiecte în articol: economic