x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept

Info

08 Iul 2008   •   00:00

CANICULĂ. Comercianţii nu au voie să vîndă pe caniculă produse de origine animală în spaţii care nu au temperaturi adecvate, să sacrifice animalele în alte locuri decît abatoarele autorizate sau să transporte marfă în lipsa dotării maşinilor cu echipamente frigorifice, potrivit unor recomandări ANSVSA.



CANICULĂ. Comercianţii nu au voie să vîndă pe caniculă produse de origine animală în spaţii care nu au temperaturi adecvate, să sacrifice animalele în alte locuri decît abatoarele autorizate sau să transporte marfă în lipsa dotării maşinilor cu echipamente frigorifice, potrivit unor recomandări ANSVSA. Agenţii economici trebuie, de asemenea, să asigure manipularea, depozitarea şi transportul produselor de origine animală în unităţi autorizate sau înregistrate sanitar-veterinar, fiind interzisă comercializarea cărnurilor care nu au fost inspectate, ştampilate şi certificate. (D.R.)

GHID. Pagini Aurii a lansat o nouă ediţie a ghidului PagiTur, cel mai complet şi uşor de folosit ghid turistic din România. Începînd de anul acesta, PagiTur va fi distribuit în două ediţii, una dedicată sezonului de vară şi alta cu informaţii pentru perioada iernii. Ghidul are peste 700 de pagini în care se regăsesc date din toate judeţele ţării, hărţile judeţelor şi ale municipiilor reşedinţă de judeţ, precum şi hărţile staţiunilor turistice.

ELECTRICE. Vînzările înregistrate pe piaţa locală de electronice, electrocasnice şi IT&C în sezonul de vară ar putea atinge o valoare de aproximativ 250 milioane de euro, ceea ce reprezintă circa 20% din totalul vînzărilor anuale, potrivit reprezentanţilor Flamingo Internaţional. Cele mai vîndute produse sînt aparatele de aer condiţionat, camerele foto/video şi aparatele frigorifice.

×
Subiecte în articol: economic