x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Bani şi Afaceri Economie Media Casa Press, principalul furnizor de conţinut jurnalistic de business din România

Media Casa Press, principalul furnizor de conţinut jurnalistic de business din România

17 Feb 2011   •   17:31

Media Casa Press, societate controlată de Camelia Voiculescu în calitate de proprietar şi preşedinte, parte a Intact Media Group, continuă consolidarea poziţiei de lider pe care o deţine pe segmentul presei economice, printr-un nou proiect.

În prima jumătate a anului 2011 va fi lansat portalul de conţinut financiar şi de business fin.ro, un produs nou care va îngloba, în afară de conţinutul editorial generat de Săptămâna Financiară şi de cotidianul Fin.ro, o paletă largă de informaţii conexe, exclusive şi de impact, adresate comunităţii de afaceri dar şi publicului larg interesat de zona economică.

În urma organizării unui pitch, s-a decis ca dezvoltarea noului portal fin.ro să fie asigurată de compania "3waves Net" din Timişoara, partenerul tradiţional al celor două site-uri de business ale Intact Media Group, sfin.ro şi financiarul.com.

Portalul fin.ro va beneficia de expertiza celei mai performante echipe de ziarişti de business, condusă de Gabriela Vrânceanu Firea (director general), Radu Preda (director editorial) şi Edward Pastia (redactor şef), jurnalişti al căror profesionalism este dovedit de proiectele de succes "Săptămâna Financiară" şi "Financiarul".

Prin această iniţiativă, Media Casa Press urmăreşte obţinerea statutului de lider pe piaţa publicaţiilor economico-financiare online şi, implicit, pe cel de principal funizor de conţinut financiar şi de business de pe piaţa românească.

"După ce în ultimii 6 ani ne-am ocupat cu consolidarea zonei de print, acum a sosit momentul să ne focusăm pe online. Oferim deja cel mai complet pachet informaţional economico-financiar printr-un mix media ce conţine un cotidian, un săptămânal, două website-uri şi o emisiune TV, iar noul portal fin.ro va îngloba inteligent, sinergic şi exclusiv toate aceste surse de conţinut. În plus, avem în pregătire un proiect  TV spectaculos, dar încă nu a sosit timpul să vorbim despre asta", a declarat Gabriela Vrânceanu Firea.

×
Subiecte în articol: mass-media