x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Bani şi Afaceri Economie Noile MacBook-uri Apple au ajuns în România

Noile MacBook-uri Apple au ajuns în România

28 Ian 2022   •   19:36
Noile MacBook-uri Apple au ajuns în România

Fanii Apple, dar și cei care doresc să-și achiziționeze un laptop cu performanțe incredibile, un ecran mult peste așteptări și o baterie extraordinară, poate fi acum achiziționat de pe DABSTORE, alături de alte accesorii și produse Apple.

AirdPods, Apple Watch, Magic Mouse, Magic Keyboard, adaptoare MacBook, cabluri USB, în secțiunea dedicată Apple Zone, atât fanii, cât și amatorii de produse ingenioase, performante și de ultimă generație, își pot achiziționa produsele dorite.

Noile MacBook-uri Pro se bucură de un design atractiv

Noile modele de MacBook Pro au fost proiectate cu gândul la mediu, tocmai de aceea carcasa este confecționată din aluminiu reciclat 100%, iar componentele sale nu conțin substanțe dăunătoare. Cu un design complet nou, mai rotunjit în colțurile de jos, mai groase și mai grele, disponibile doar în variantele gri și argintiu, o carcasă a ecranului de doar 4 mm grosime, cu porturi readuse la viață, fără bara TouchBar, cipuri de ultimă generație M1 Pro și M1 Max, noile modele de MacBook reușesc să impresioneze pe toată lumea. 

Care sunt noutățile cu care vin la pachet noile MacBook-uri?

Noile modelele MacBook Pro sunt disponibile în două opțiuni, și anume MacBook Pro de 14 inch și MacBook Pro de 16 inch. Ambele sunt echipate cu ecrane mini-LED, memorie unificată până la 32 GB, respectiv 64 GB, cipuri Apple silicon M1 Pro și M1 Max cu performanțe uimitoare, fiind cele mai bune modele oferite de Apple până în prezent. 

Noile CIP-uri prezente, atât M1 Pro sau M1 Max, dispun de un CPU cu 10 nuclee, diferența fiind dată de nucleele GPU, modelul de 14 inch beneficiind de un procesor cu 16 nuclee, iar modelul de 16 inch, având un procesor cu până la 32 de nuclee. Un motor neuronal cu 16 nuclee este prezent în ambele cipuri. 

Ambele modele au un afișat Liquid Retina XDR, un ecran mini-LED cu o luminozitate susținută de 1.000 niți, cu o capacitate maximă de luminozitate de 1.600 niți, 10.000 de mini-LED-uri, 1.000.000:1 rată de contrast și până la 1.000.000.000 de culori. Un astfel de ecran se caracterizează prin poze, videoclipuri și jocuri HDR ce par a prinde viață. 

Camera web a noilor modele are rezoluție dublă, de 1080p, folosind un obiectiv cu diafragmă mai mare, pentru a putea capta cât mai multă lumină. Alături de senzorul de imagine mai mare, cu pixeli mai eficienți, camera reușește să asigure o performanță de 2 ori mai bună în medii mai slab luminate.

Pentru doritorii unui sunet excepțional, sistemul cu șase difuzoare umple încăperea. Datorită difuzoarelor și algoritmilor avansați, MacBook Pro reușește să ofere un sunet audio spațial la redarea de muzică sau videoclipuri cu Dolby Atmos, creându-se astfel un sunet tridimensional, sofisticat. 

Datorită noilor cip-uri Apple folosite, modelele MacBook de 14 inch, respectiv 16 inch, demonstrează o eficiență energetică net superioară modelelor precedente, precum și o durată de viață extraordinară. Modelul de 14 inch oferă până la 17 ore de redare video și 11 ore de navigare wireless pe web, în timp ce modelul de 16 inch oferă până la 21 de ore de redare video și până la 14 ore de navigare wireless – cel din urmă beneficiind de cea mai lungă durată de viață a bateriei regăsită pe un notebook. 

Reprezintă achiziționarea noilor modele de MacBook o alegere potrivită?

Cu siguranță DA! Noile modele de MacBook Pro au un design atractiv, uimitor, o tastatură completă ce îți poate oferi o senzație extraordinară atunci când tastezi, prezintă un display excepțional, oferă performanțe inovatoare datorită noilor cipuri Apple silicon folosite, o durată de viață a bateriei remarcabilă, un sunet tridimensional, o cameră web senzațională, perfect pentru profesioniști, amatori, pasionați de tehnologie, dornici de cunoaștere, fiind ideal la job, la școală, cât și pentru orice tip de activitate care necesită folosirea unui laptop de ultimă generație. 

×