x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Bani şi Afaceri Economie Oferta - Tabere scolare pentru vacanta de primavara

Oferta - Tabere scolare pentru vacanta de primavara

03 Mar 2005   •   00:00

ECONOMIC/BUSINESS
Elevii si studentii isi pot petrece vacanta de primavara in tabere la pretul maxim de 350.000 de lei pe zi. In aceasta primavara, elevii si studentii au la dispozitie saptamanal 10.000 de locuri de cazare in tabere scolare.
EUGENIA MIHALCEA

PROGRAM. Pachetele turistice includ trei mese pe zi
Oferta prezentata ieri de Agentia Nationala a Taberelor si Turismului Scolar (ANTTS) include cazare si trei mese pe zi la pretul de maxim 350.000 de lei pe zi. Pentru aceasta perioada sunt peste 10.000 de locuri de cazare pe serie.

LOCATII. In taberele din judetul Buzau pretul unei zile de tabara este de 350.000 lei pe zi, adica o serie de 6 zile va costa 2.100.000 lei. Taberele din judetul Iasi sunt putin mai ieftine, mai exact 325.000 lei pe zi de persoana la Muncel si o serie de 6 zile va costa 1.950.000 de lei.

Taberele din judetul Prahova vor ajunge in vacanta de primavara la 350.000 lei pe zi de persoana, adica un sejur de 7 zile va costa 2.450.000 lei pentru o persoana, in acest pret fiind incluse serviciile de cazare, mesele, dar si programele de timp liber.

Taberele organizate de ANTTS vor incepe la 19 martie si se vor incheia la 3 aprilie. In aceasta perioada se vor organiza atat tabere, cat si excursii si drumetii la sfarsit de saptamana.

IN STRAINATATE. Pentru vacanta de vara, Agentia Nationala a Taberelor si Turismului Scolar organizeaza si tabere externe, in Spania, respectiv Grecia. In Spania, un sejur de 7 nopti la Costa Brava- Barcelona costa 418 euro. In acest pret sunt incluse: transportul cu avionul Bucuresti - Barcelona si retur, cazare cu pensiune completa la hotel de 3 stele, o excursie de o zi cu ghid specializat la Barcelona. In Grecia, tinerii pot ajunge la Paralia Katerini, unde pentru 6 nopti trebuie sa scoata din buzunar 145 de euro. Transportul se va face cu un autocar de 4 stele, cazarea cu pensiune completa in vile de 2 si 3 stele. Atat pentru Spania, cat si pentru Grecia se acorda o gratuitate la un profesor care vine cu 10 elevi.

INFORMATII. Pentru inscrieri si informatii suplimentare atat pentru taberele interne cat si pentru cele internationale, cei interesati se pot adresa Agentiilor Teritoriale ale Taberelor si Turismului scolar din fiecare resedinta de judet. De asemenea, puteti accesa adresa de web: www.taberescolare.ro.

×
Subiecte în articol: economic