x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Bani şi Afaceri Economie (P) TechStore.Ro lansează în România frigiderele EXQUISIT

(P) TechStore.Ro lansează în România frigiderele EXQUISIT

04 Iun 2021   •   12:27
(P) TechStore.Ro lansează în România frigiderele EXQUISIT

Dacă îți place tehnologia și ești la curent cu tot ceea ce înseamnă aparate electronice și electrocasnice mai ales când vine vorba de bucătărie, atunci cu siguranță te vei bucura de vestea pe care vrem să ți-o dăm! De acum, brandul german Exquisit este disponibil și în România, iar produsele sale se pot achiziționa din magazinul online TechStore.ro!

 

Magazinul TechStore.ro este un magazin care a apărut pe piața românească cu mai mult de 10 ani în urmă și care comercializează electrocasnice de top, în franciză. Dintre brandurile listate în acest magazin fac parte nume celebre precum: IoMabe, Lofra Italy, HITACHI, Foster, SMEG, TechnoGas, ILVE, Bertazzoni și mulți mulți alții. Colecția de produse a acestui magazin cuprinde peste 5000 de aparate electrocasnice, aparate apreciate în mod special de persoanele cu o pasiune deosebită pentru bucătărie.

 

Reputația brandului Exquisit pe plan internațional

 

Aproape că nu există amator sau specialist din domeniul culinar care să nu fi auzit până acum despre uimitoarele congelatoare și lăzi frigorifice Exquisit. Produsele Exquisit sunt niște produse realizate după înaltele standarde germane de calitate, care au la bază conceptul: Value For Money. Astfel, când cumperi un frigider sau orice alt tip de aparat Exquisit, poți fi convins că în schimbul fiecărui bănuț plătit, primești calitate.

 

Produsele Exquisit se remarcă în primul rând printr-un design de excepție. Atât frigiderele, cât și alte electrocasnice sunt disponibile în culori atrăgătoare, prin care se fac remarcate în orice bucătărie. De asemenea, și prețul acestor produse este demn de a fi menționat.

 

Cu toate că aparatele electrocasnice Exquisit sunt niște aparate de top, prețul lor este atât de mic încât te face uneori să te gândești cum pot germanii să atingă niște standarde atât de înalte de calitate cu prețuri de producție atât de mici?

 

Frigiderele Exquisit și toate celelalte aparate produse de acest brand dispun de cea mai bună tehnologie existentă la ora actuală și oferă utilizatorilor lor multiple funcții care să le ușureze munca în bucătărie.

 

Frigiderele Exquisit sunt disponibile acum în magazinul TechStore.ro!

 

Celebrele frigidere Exquisit sunt acum disponibile și în TechStore.ro într-o gamă variată. Indiferent dacă îți dorești un frigider cu o ușă, cu două, o combină frigorifică sau un frigider mic, de tip mini bar, acum, la TechStore.ro găsești aparatul dorit.

 

Ghidează-ți căutările după funcții, după culori sau chiar după bugetul de care dispui deoarece, și la un preț de aproximativ 2000 de lei poți investi într-un frigider cu o capacitate generoasă, cu suport special pentru sticle, într-o nuanță sobră sau dimpotrivă excentrică, încadrat în clasa de eficiență energetică A+++.

 

Un astfel de frigider permite utilizatorilor săi să regleze temperatura în funcție de preferințe și să o păstreze la un nivel optim datorită funcției integrate de monitorizare care percepe fluctuațiile de temperatură din interiorul frigiderului.

 

Cu un astfel de aparat, indiferent de așteptările tale, poți fi convins că ai făcut o investiție înțeleaptă, de care te vei bucura pe termen lung. De asemenea, dacă dorești să-ți completezi gama de aparate electrocasnice și electronic din bucătărie, tot de la TechStore.ro poți cumpăra cuptoare tradiționale, cuptoare cu microunde, plite incorporabile, hote etc cu care să-ți completezi colecția.

 

×