x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Bani şi Afaceri Economie (P) Telefoane second hand de bună calitate! Yzzy te așteaptă cu o gamă largă de gadget-uri

(P) Telefoane second hand de bună calitate! Yzzy te așteaptă cu o gamă largă de gadget-uri

04 Dec 2023   •   12:54
(P) Telefoane second hand de bună calitate! Yzzy te așteaptă cu o gamă largă de gadget-uri

Smartphone-urile noi pot avea un preț inaccesibil uneori, iar acest lucru reprezintă o problemă reală pentru foarte multe persoane. Chiar și așa, achiziționarea unui telefon second hand nu este întotdeauna o opțiune, din cauza mai multor factori. O mulțime de oameni consideră că achiziționarea printr-o astfel de metodă va avea ca rezultat nefuncționarea telefonului ori un aspect neplăcut, vizibil uzat. Pentru toate acestea există Yzzy! Gama largă de telefoane second hand de bună calitate te așteaptă să alegi gadget-ul preferat, la un preț accesibil.

Yzzy este locul din care îți poți cumpăra chiar și unele dintre cele mai noi telefoane second hand. Acestea trec printr-o mulțime de teste și sunt luate în considerare o varietate de criterii, pentru ca telefonul să fie considerat bun, funcțional și estetic în același timp. Cauti un iPhone 15? Pe site îl vei găsi cu siguranță! Dacă ai vreo preferință în materie de producători, pe site poți selecta brandul, iar apoi modelul dorit. Telefoanele sunt testate și verificate riguros, iar fiecare client va primi o garanție pe o perioadă de 12 luni. Yzzy pune la dispoziția clienților și toate detaliile despre fiecare telefon, legate de aspect, dar și de modul acestora de funcționare.

Site-ul vine cu o mulțime de avantaje pentru toți cei care vor să beneficieze de telefoane second hand la prețuri mici, dar la o calitate înaltă. Dacă vei alege telefoanele de la Yzzy ai garanția unei sănătăți a bateriei între 85-100%, așadar nu vei avea probleme de acest tip. Totodată, ai posibilitatea de a discuta pentru plata în rate, iar livrarea se va face în termen de 24 de ore.

Descoperă aici unele dintre cele mai populare branduri de smartphone-uri

Platforma Yzzy vine în ajutorul tău pentru a beneficia de oferte la unele dintre cele mai populare branduri în materie de telefoane mobile. Pe site vei găsi o gamă largă de gadget-uri de la Apple, Samsung, printre altele. Pentru a găsi telefonul dorit este suficient să accesezi pagina cu brandul preferat, apoi din listă să selectezi modelul favorit.

Fiecare telefon are detaliate informații precum capacitatea, dar și dacă are vreo zgârietură sau urme. Tot la pagina produsului ai condiția telefonului care poate fi ca nouă, foarte bună sau bună. De asemenea, poți opta pentru mai multe culori ale fiecărui gadget în parte.

Vinde-ți telefonul și beneficiază de un preț și mai scăzut al noului telefon!

Yzzy are posibilitatea de a cumpăra telefoane de la clienți, nu doar de a le vinde. Așadar, dacă ai un telefon pe care nu îl mai folosești și se încadrează în condițiile de achiziție de la Yzzy, atunci poți să îl vinzi și astfel ai ocazia de a-ți cumpăra un nou telefon după vânzarea celui vechi.

Pentru a face acest lucru este necesar să mergi la secțiunea de Vinde, apoi selectezi marca, modelul și completezi formularul. Poți contacta echipa la numărul de telefon afișat pe site sau la contact @ yzzy.ro.

×