x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Bani şi Afaceri Economie Patrimoniul national este o atractie turistica

Patrimoniul national este o atractie turistica

28 Sep 2004   •   00:00

Experti si consultanti britanici vor sustine saptamana aceasta, la Bucuresti, un seminar intitulat "Turismul, cultura si muzeele".

La eveniment vor participa 50 de oficiali guvernamentali si manageri din turism din Romania. Specialistii in turism ai firmei A Different View vor aduce in discutie tema "Atractiile culturale si patrimoniul national in secolul 21". Ei isi vor prezenta ideile si vor acorda consultanta profesionistilor romani.

EXPERIENTA. Vizita a fost organizata de departamentul muzee si patrimoniu din Camera de Comert a Marii Britanii si va include si o misiune de cercetare. Firma A Different View a fost aleasa pentru experienta de 20 de ani pe care o detine in domeniul managementului atractiilor turistice. Ea a fost infiintata de Rosalind Johnson si Sylvia Matiko, fost vicepresedinte al lantului american de parcuri de distractii Ripley’s Entertainment Inc. A Different View colaboreaza cu detinatorii de atractii turistice mai vechi sau mai noi pentru a creste numarul de vizitatori. "Este o onoare pentru noi sa prezentam industria la nivel global si sa impartasim romanilor experienta noastra despre cum si de ce atractiile turistice au succes. Speram sa le oferim cateva directii incercate si testate deja pe care sa le urmeze", a declarat Johnson. (Adrian Mihai)

×
Subiecte în articol: economic