x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Bani şi Afaceri Economie Targ - S-a deschis Romtherm 2005

Targ - S-a deschis Romtherm 2005

01 Mar 2005   •   00:00
Targ - S-a deschis Romtherm 2005

 

Daca doriti sa aflati cum sa aveti iarna mai multa caldura in casa, ori vara mai mult frig atunci faceti o vizita la Romexpo, mai ales ca intrarea este libera.

 

DANIELA IVAN

 

IGIENA. Capacul de wc care te spala
Aici, in perioada 1-5 martie 2005 se desfasoara expozitia internationala specializata Romtherm, unde expun 250 de firme, din care 67 straine. Pe o suprafata de 17.000 mp sunt prezentate aproape toate marcile de centrale termice, aparate de aer conditionat, toate tipurile de calorifere si robineti, precum si o multitudine de modele de armaturi sanitare. Exista insa si produse pe care nu le-ati mai vazut. O premiera in Romania este Cleanoseat, aparatul care prin simpla apasare a unui buton igienizeaza perfect zonele intime. Acest sistem se instaleaza in locul capacului de la WC si este conectat la o sursa de apa si de energie.

 

DATE TEHNICE. Temperatura, presiunea si dirijarea jeturilor de apa, temperatura scaunului, temperatura aerului de uscare pot fi reglate conform dorintelor prin intermediul panoului de comanda si tot de acolo se poate opta pentru functia de masaj. Costul aparatului este de 29.999.999 de lei vechi, respectiv 2.999 lei noi.


×
Subiecte în articol: economic