x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Bani şi Afaceri Economie Un dozator de apă, potrivit inclusiv pentru băuturile calde!

Un dozator de apă, potrivit inclusiv pentru băuturile calde!

04 Feb 2022   •   16:38
Un dozator de apă, potrivit inclusiv pentru băuturile calde!

Foarte mulți oameni consideră, în mod eronat, că un dozator de apă poate fi folosit numai pentru o singură băutură, mai exact lichidul esențial vieții. Într-adevăr, apa se află chiar în denumirea respectivului echipament, însă acest lucru nu înseamnă că, pe lângă hidratarea propriu-zisă, nu îl putem folosi și pentru alte băuturi cel puțin la fel de gustoase.

Până la urmă, chiar dacă este singurul lichid care aduce sănătate, în timp ce restul aduc bucurie, socializare sau energie, nimeni nu poate trăi practic numai cu apă, nu-i așa?

Una dintre cele mai dese presupuneri pe care le fac cei care nu au utilizat niciodată un dozator apa este aceea că aparatul furnizează doar apă la temperaturi scăzute, bună de băut mai ales pe perioada verii, atunci când și vânzările acestor echipamente cresc. Cu toate acestea, respectivii trebuie să știe că dozatorul este dotat și cu o funcție de apă fierbinte. Aceasta poate fi folosită pentru prepararea de ceaiuri, cafea instant, ciocolată caldă, 3 în 1 sau alte băuturi similare. Iată, în continuare, care sunt avantajele preparării cu ajutorul unui astfel de aparat:

1. Apă de cea mai bună calitate. În primul rând, apa furnizată de către un dozator de apă are o calitate incontestabil superioară celei de la robinet. După cum bine știm, în România, aceasta din urmă nu este potabilă, spre deosebire de state occidentale precum Danemarca, Olanda sau Suedia, unde apa de la robinet nu numai că se poate bea fără riscuri pentru sănătate, însă este chiar servită în mod gratuit în majoritatea restaurantelor.

În schimb, apa de la dozator este microbiologic pură, netratată, iar gustul și proprietățile sale sunt recunoscute la nivel internațional, dacă vorbim despre branduri precum H2On. Compania românească livrează apă la domiciliu sau la birou, în toată țara, în aceeași zi, și a fost premiată trei ani la rând de prestigiosul International Taste Institute din Bruxelles, cu premiul Superior Taste Award.

În ciuda fierberii, apa de la robinet poate păstra un miros și un gust specific, dar și anumite reziduuri. Din acest motiv, apa fierbinte de la dozator rămâne cea mai bună opțiune inclusiv pentru prepararea băuturilor calde.

2. Preparare instant. De asemenea, un dozator de apă încălzește în prealabil o anumită cantitate, astfel încât să îți poți prepara instant ceaiul sau nessul. În schimb, fierbătoarele electrice sau clasicele ibrice presupun un timp de cel puțin câteva minute pentru a încălzi apa și a o aduce la temperatura dorită. Prin urmare, decizia înclină și mai mult către un echipament precum cele comercializate de H2On. Mai ales că, utilizând o astfel de soluție, se evită cu totul și micile "accidente" precum un ibric cu cafea uitat prea mult pe foc, care va da pe dinafară.

În aceste condiții, dacă îți dorești atât să consumi apă de cea mai bună calitate, mult mai sănătoasă decât cea de la robinet și la un preț per litru mult mai mic decât la PET, cât și să prepari instant băuturile tale calde preferate, un dozator de apă este soluția ideală pentru tine și familia ta sau colegii de birou!

×