x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Bani şi Afaceri Investitii 2022, anul cu cea mai mare rată de absorbție a fondurilor europene în domeniul transporturilor

2022, anul cu cea mai mare rată de absorbție a fondurilor europene în domeniul transporturilor

de Redacția Jurnalul    |    01 Ian 2023   •   13:30
2022, anul cu cea mai mare rată de absorbție a fondurilor europene în domeniul transporturilor
Sursa foto: Facebook Sorin Grindeanu

2022 a fost anul cu cea mai mare rată de absorbție a fondurilor europene în domeniul transporturilor, spune ministrul Transporturilor, Sorin Grindeanu: „au fost semnate și sunt în curs de semnare contracte cu o valoare totală de 10,2 miliarde de euro”.

„2022 a fost anul cu cea mai mare rată de absorbție a fondurilor europene în domeniul transporturilor, de la aderarea României la Uniunea Europeană! Au fost semnate și sunt în curs de semnare contracte cu o valoare totală de 10,2 miliarde de euro”, a scris, duminică, ministrul Transporturilor, Sorin Grindeanu, pe Facebook.

Potrivit ministrului, creșterea capacității administrative, inițiată la nivelul Ministerului Transporturilor și Infrastructurii în decembrie 2021, a determinat creșterea gradului de contractare precum și scurtarea termenelor de avizare și adoptare în cazul finanțării obiectivelor de infrastructură.

„Banii europeni contribuie la o dezvoltare accelerată a infrastructurii de transport rutier, feroviar, naval și aerian”, încheie Grindeanu.

 

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: transporturi fonduri europene