x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Bani şi Afaceri Investitii Cel mai mare sediu Ford Trucks din Europa a fost inaugurat marţi în România

Cel mai mare sediu Ford Trucks din Europa a fost inaugurat marţi în România

09 Mai 2017   •   16:22
Cel mai mare sediu Ford Trucks din Europa a fost inaugurat marţi în România

Ford Trucks a inaugurat marţi sediul său din România, cel mai mare birou pe care compania îl are în Europa, potrivit unui comunicat al Ford Trucks. 

Noul sediu, situat pe autostrada A1, la km 13,2, îndeplineşte cele mai exigente standarde Ford Trucks şi oferă servicii complete - vânzări, servicii postvânzare şi piese de schimb. Zona de service este autorizată şi dotată în conformitate cu standardele recomandate de producător, oferind toate serviciile de garanţie sau postgaranţie pentru modelele Ford Trucks. 

"În concordanţă cu strategia noastră globală pe segmentul camioane, Ford Trucks continuă să dezvolte o reţea internaţională cu acorduri de distribuţie pe trei continente, în special în Orientul Mijlociu, Africa de Nord, Rusia şi Turcia şi, cel mai recent, în Europa de Est. Întrucât am crescut deja prezenţa noastră în diferite regiuni ale lumii, Europa de Est este acum piaţa noastră prioritară. Suntem foarte încântaţi să anunţăm că acest sediu reprezintă unul dintre cele mai importante repere ale planului de distribuţie al Ford Trucks, deoarece este primul nostru pas în România şi cel mai important din Europa până acum', a declarat Lisa King, director general adjunct al companiei Ford Otosan. 

Sediul Ford Trucks are o suprafaţă dedicată de 17.000 mp. Obiectivul Ford Trucks este de a realiza o cotă de piaţă de peste 6% din volumele totale ale segmentelor sale ţintă. Investiţia pentru rebranding-ul sediului Ford Trucks din Bucureşti a fost de peste 200.000 de euro.

Sursa: www.agerpres.ro

×
Subiecte în articol: ford trucks romania