x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Bani şi Afaceri Ionela Prodan luată cu ambulanţa în America!

Ionela Prodan luată cu ambulanţa în America!

de Cosmina Stoicescu    |    26 Iul 2012   •   12:39
Ionela Prodan luată cu ambulanţa în America!

Tensiune la cote maxime pentru Anamaria Prodan in timpul vacantei in Las Vegas! Un apel la 911 a mobilizat de urgenta o ambulanta insotita de politie si pompieri, conform procedurilor din Las Vegas. Apelul a fost facut pentru mama Anei, Ionela Prodan, din cauza unei neasteptate probleme de sanatate.

Dupa mai multe zile in care s-au simtit exceptional, vizitand locuri care mai de care mai spectaculoase din America, intr-una din seri familia Aneimaria Prodan s-a confruntat cu o situatie la care nimeni nu s-ar fi asteptat.

Dupa ce o zi intreaga Ionela Prodan a mers cu Ana si Laurentiu pentru a le cumpara o casa de lux in Vegas, cadou pentru noua nunta, vizitand pret de mai multe ore diverse proprietati, la intoarcere, Ionela Prodan a preferat sa se odihneasca. Seara, Ana, Laurentiu si Anca, sora Anei, au decis sa mearga sa vada un spectacol al celebrului Cirque du Soleil, iar Ionela Prodan a ramas acasa pentru ca se simtea putin obosita.

“Mie mi-e foarte frica cu mama, ea are probleme foarte mari cu fierea. Sper sa nu faca o astfel de criza in America', a spus Ana ingrijorata.

Lucrurile s-au complicat, iar ceea ce parea initial oboseala era de fapt o problema de sanatate care necesita interventie rapida. Pentru Ionela Prodan a fost chemata o ambulanta chiar in timpul noptii. Familia a intrat imediat in alerta, punandu-se problema intoarcerii de urgenta in Romania.

×