x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Bani şi Afaceri Juriul X Factor vă aşteaptă la audiţii

Juriul X Factor vă aşteaptă la audiţii

de Cristiana Stamatescu    |    23 Iun 2011   •   21:00
Juriul X Factor vă aşteaptă la audiţii

Auditiile cu juriul X Factor vor lua startul pe 2 iulie la Timisoara, primul oras in care fenomenul X Factor va reveni, de aceasta data impreuna cu membrii juriului: Paula Seling, Adrian Sina si Mihai Morar. Astfel, pe 2 si 3 iulie, caravana se va afla la Timisoara, acolo unde juriul X Factor ii va asculta pe concurentii selectati in prima faza a auditiilor. De retinut, cei care vor sa participe, sa ii vada pe concurenti si sa ii sustina sunt asteptati sambata si duminica la Filarmonica Bana­tul, la ora 11:00. Pentru a fi siguri ca vor prinde un loc in sala, ii sfatuim pe cei dornici sa participe la auditii sa se inscrie pe site-ul competitiei: www.xfactor.a1.ro. Invitatia este cu atat mai tentanta cu cat Paula Seling, Mihai Morar si Adrian Sina le-au pregatit tuturor fanilor X Factor o sesiune speciala de autografe.

Dupa Timisoara, urmeaza Cluj. Ardelenii sunt asteptati pe 9 si 10 iulie la Casa de Cultura a Stu­den­ti­lor, iar constantenii pe 16 si 17 iulie la Casa de Cultura a Sindicatelor. La Iasi, juriul X Factor se va afla pe 25 si 26 iulie, la Casa de Cultura a Studentilor, iar in Bucuresti auditiile cu juriul vor avea loc pe 30 si 31 iulie, 1 si 2 august la Sala Palatului.

Auditiile sunt prima etapa a megashow-ului care a pus pe jar o lume intreaga si pe care, in curand, Antena 1 il va aduce si in Romania. Fara bariere de varsta sau stil, 'X Factor' a rasturnat audientele din intreaga lume, bucurandu-se de o incredibila popularitate in randul telespectatorilor. Pe langa oportunitatea de a-si schimba vietile, de a deveni cei mai cunoscuti artisti ai momentului si de a-si face vocea auzita, participantii au si o miza materiala pentru care pot lupta: 200.000 de euro, cel mai mare premiu oferit vreodata de un show de televiziune din Romania. Formatul X Factor se diferentiaza de alte show-uri din lume prin faptul ca juriul, format din personalitati reprezentative din domeniul mu­zical, nu doar alege finalistii, ci ii si indruma. Mai multe detalii despre concurs gasiti pe www.xfactor.a1.ro sau pe pagina oficiala de Facebook: http://www.facebook.com/xfactor.romania.

×
Subiecte în articol: mass-media