x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Bani şi Afaceri Jurnalul Naţional redevine liderul categoriei cotidian de calitate cu 200.000 de cititori în fiecare zi!

Jurnalul Naţional redevine liderul categoriei cotidian de calitate cu 200.000 de cititori în fiecare zi!

06 Noi 2012   •   22:39
Jurnalul Naţional redevine liderul categoriei cotidian de calitate cu 200.000 de cititori în fiecare zi!
Sursa foto: vali buga

Conform datelor publicate de Biroul Român de Audit al Tirajelor (BRAT) pentru perioada august 2011 ­ august 2012, urmează cotidianul Adevărul cu 195.000 de cititori pe zi, Evenimentul Zilei cu 152.000 de cititori şi, la mare distanţă, România Liberă cu 67.000 de cititori.

Acest top reflectă diferenţele de atitudine, de calitate şi de conţinut pe care Jurnalul Naţional le propune în fiecare zi cititorilor săi. Cititorii Jurnalului au validat prin opţiunile lor de lectură demersurile jurnalistice şi modul în care ziarul lor preferat reflectă realitatea românească, de aceea, ei reprezintă cea mai importantă voce pe care Jurnalul Naţional o ascultă de fiecare dată.

● 51,2% sunt cititori cu vârste cuprinse între 14 şi 44 de ani
● 54,1% sunt bărbaţi şi 45,9%, femei
● 52% sunt absolvenţi de facultate, colegiu sau şcoală postliceală.
● 35,4% dintre cititorii noştri au venituri de peste 300 de euro lunar, iar
● 47,1% sunt din Bucureşti şi localităţi cu peste 200.000 de locuitori.
● 83,3% au statut social mediu şi înalt, sunt manageri, specialişti, directori şi profesionişti, angajaţi cu educaţie înaltă ce prestează o muncă nonmanuală, patroni de firme mici sau sau muncitori calificaţi (fac parte din categoria ESOMAR ABC)

În fiecare săptămână, Jurnalul Naţional oferă cititorilor săi Suplimentul TV care înregistrează 146.000 de cititori pe ediţie.

Diferenţa între Jurnalul Naţional şi celelalte ziare de calitate editate în România reflectă opţiunea cititorilor pentru un jurnalism de calitate şi pentru campanii editoriale ample ce surprind realitatea aşa cum este ea, fără menajamente, fără ascunzişuri, fără minciuni. Jurnalul Naţional vorbeşte în fiecare zi cu şi despre românii din România reală!

Cel mai citit cotidian de calitate este apreciat atât pentru conţinutul editorial, cât şi pentru campaniile şi proiectele marca Jurnalul: Biblioteca Pentru Toţi, Nobel, Enciclopedia Universală Britannica, Basmele Românilor, Dicţionarul Universal Ilustrat, un demers cultural susţinut, pe care îl vom continua.

Vom menţine lina de anchete, exclusivităţi şi dezvăluiri, care ne poziţionează superior în jurnalismul de investigaţie. Vom rămâne conectaţi la tot ce se întâmplă, sincronizaţi cu agenda publică, preocupaţi de criza morală şi socială şi interesaţi de agenda clasei de mijloc.




×
Subiecte în articol: Biroul Român de Audit al Tirajelor