x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Bani şi Afaceri Marele Marş Ciclist al Bucureştiului - Ediţia I.

Marele Marş Ciclist al Bucureştiului - Ediţia I.

10 Iun 2011   •   10:57

Pregatiti-va bicicletele! Maine, 11 iunie, se anunta zi de mars! Unde? Pe traseul Bulevardul Kiseleff-Piata Victoriei-Bulevardul Aviatorilor-Soseaua Nordului-Parcul Herastrau. Concret, sportivii profesionisti din Turul Ciclist al Romaniei 2011 vor sosi la Arcul de Triumf si vor pleca impreuna cu toti amatorii de bicicleta intr-un mars pentru sanatate, miscare si un mediu mai curat.

Mai mult, pe bulevardul Kiseleff vor fi organizate concursuri cu premii si demonstratii de virtuozitate pe doua roti organizate de Federatia Romana de Ciclism si Triatlon. Seara se va lasa cu muzica si antren, in zona Club Herastrau, unde vor concerta Bere Gratis, ZOB, Up To Eleven si DJ Andrei Saguna.

Va asteptam sa va alaturati campaniei 'Romania pe bicicleta-Sport si mijloc de TranSport' si sa pedalati prin Bucuresti pentru sanatate si un mediu mai curat. Poate va inspira si motto-ul marsului: “Ca sa nu te urci pe pereti in trafic, te urci pe bicicleta!' Evenimentul este organizat de Radio Romania Actualitati si Bucuresti FM.

×
Subiecte în articol: mass-media