x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Bani şi Afaceri “Mintea Ei & Mintea Lui”

“Mintea Ei & Mintea Lui”

21 Feb 2011   •   17:48

Qipa, Personal Development Division, vă invită la cea de-a 14-a Conferinţă intitulată "Mintea Ei & Mintea Lui". Evenimentul se va desfăşura într-un hotel foarte cunoscut din Bucureşti , sâmbătă, 26 Februarie 2011, între orele 10.00 – 13.00.

“Mintea Ei & Mintea Lui” reprezintă o incursiune în diferenţele mentale dintre Ele şi Ei, pentru ca atunci cand ii intelegem mai bine pe ceilalti, suntem mai complecsi, ne este mai bine si ne gestionam mai usor relatiile. Asadar, va invitam sa mai adaugam niste piese intr-un puzzle deloc usor de rezolvat!

Qipa Individual Development a luat fiinţă în 2003 şi aduce împreună traineri cu cel puţin 7 ani experienţă în domeniu. Conceptul-cheie al Qipa este Dezvoltarea Individuală, atât în plan Profesional şi Personal (relaţiile cu cei din jur), dar şi dezvoltarea individului în raport cu sine însuşi. Programele de dezvoltare a competenţelor profesionale în care Qipa este specializată sunt: Vânzări, Marketing, Negociere, Prezentare, Comunicare, Management, Leadership, KAM, CRM, Team Building.

×
Subiecte în articol: mass-media