x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Bani şi Afaceri Piata muncii 50% dintre români sunt mulțumiți de relațiile cu persoanele apropiate și de locul de muncă

50% dintre români sunt mulțumiți de relațiile cu persoanele apropiate și de locul de muncă

13 Iul 2021   •   10:26
50% dintre români sunt mulțumiți de relațiile cu persoanele apropiate și de locul de muncă

Circa jumătate dintre români sunt mulțumiți de relațiile cu familia, prietenii sau partenerul de viață, de locul și mediul de muncă, arată studiul Reveal Marketing Research. Totodată, 10% nu sunt satisfăcuți de acestea.

Totodată, 63% dintre persoanele de vârstă mijlocie, singure, sunt mai mulțumite de relațiile cu cei din jur, față de numai 45% dintre tinerii cu studiii superioare și venit peste medie. În același timp, 45% dintre acești tineri sunt satisfăcuți de relația cu partenerul.

Majoritatea angajaților, respectiv 70% dintre cei cu educație superoară și venit ridicat, și 50% dintre tinerii profesioniști, sunt mulțumiți de mediul de lucru. 

Însă 36% dintre membrii familiilor tradiționale și 32% dintre persoanele singure, de vârstă mijlocie, sunt nemulțumiți de locul de muncă.

Cercetarea s-a realizat în intervalul februarie-iunie 2021, în mediul urban și rural, iar nivelul de încredere se situează la 95%. Interviurile au fost realizate online.

 

×
Subiecte în articol: relaţii angajati arestat loc de parcare