x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Bani şi Afaceri Piata muncii Bursa locurilor de muncă pentru persoane cu dizabilităţi pentru Bucureşti şi Ilfov

Bursa locurilor de muncă pentru persoane cu dizabilităţi pentru Bucureşti şi Ilfov

16 Iul 2015   •   12:53
Bursa locurilor de muncă pentru persoane cu dizabilităţi pentru Bucureşti şi Ilfov
Sursa foto: Dan Marinescu/Intact Images

Persoanele cu dizabilităţi din Bucureşti şi Ilfov au oportunitatea de a-şi găsi un loc de muncă la bursa organizată joi, la hotelul Yesterday din Bucureşti, în cadrul proiectului 'ACCES pentru toţi - Accesul persoanelor cu dizabilităţi la ocupare şi servicii'.

Evenimentul se desfăşoară în scopul îmbunătăţirii accesului pe piaţa muncii a persoanelor cu dizabilităţi şi este sprijinit de Agenţia Naţională pentru Ocuparea Forţei de Muncă.

'ACCES pentru toţi - Accesul persoanelor cu dizabilităţi la ocupare şi servicii' este implementat de Asociaţia Centrul de Cercetare şi Formare a Universităţii de Nord Baia Mare, alături de Filiala Bucureşti a Asociaţiei Profesionale Neguvernamentale de Asistenţă Socială (ASSOC) şi alţi parteneri.

Proiectul este cofinanţat din Fondul Social European prin POSDRU 2007- 2013, Axa prioritară 6 "Promovarea incluziunii sociale', DMI 6.2. "Îmbunătăţirea accesului şi participării grupurilor vulnerabile pe piaţa muncii'.

Evenimentele organizate au în vedere creşterea capacităţii de ocupare/incluziune şi furnizarea de măsuri inovatoare pentru 720 persoane cu dizabilităţi în regiunile Nord-Vest, Nord-Est, Vest şi Bucureşti-Ilfov.

×
Subiecte în articol: locuri de munca