x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Bani şi Afaceri Piata muncii Studenţii din Bucureşti sunt aşteptaţi pe 31 octombrie la JOB TRENDS

Studenţii din Bucureşti sunt aşteptaţi pe 31 octombrie la JOB TRENDS

15 Oct 2015   •   15:03
Studenţii din Bucureşti sunt aşteptaţi pe 31 octombrie la JOB TRENDS

Studenţii, dar şi proaspeţii absolvenţi de la toate specializările din învăţământul superior bucureştean sunt aşteptaţi pe 31 octombrie la "JOB TRENDS", unde pot învăţa ce doresc angajatorii şi cum "arată" candidatul potrivit, cum îi ajută noile tehnologii să îşi facă remarcat CV-ul.

De asemenea, participanţii vor afla cum să îşi pregătească o aplicaţie şi cum să se comporte în timpul interviului.

"La eveniment participă reprezentanţi ai Microsoft, Ernst & Young, agenţia de recrutare Manpower, renumiţi consilieri în carieră şi traineri. Ei vor discuta interactiv cu participanţii despre modalităţile prin care se poate obţine experienţă şi acces la primul loc de muncă, cum se construiesc brandingul personal şi reţeaua de cunoştinţe, despre cum s-a ajuns ca reţelele sociale să reprezinte atât oportunităţi, cât şi ameninţări în procesele de recrutare", se arată într-un comunicat de presă al organizatorilor - agenţia de PR Concord Communication.

Răspunsuri la întrebările adresate de angajator vor fi aflate în cadrul unui workshop intensiv de trei ore despre "Faţa nevăzută a interviul de selecţie". Participanţii vor învăţa cum pot susţine în mod eficient un interviu de angajare, aplicând în studii de caz concrete şi în jocuri de rol.

Studenţii participanţi la eveniment vor beneficia de know-how-ul unor specialişti în recrutare şi consiliere în carieră, vor câştiga premii oferite de parteneri, precum şi reduceri importante la cărţi de specialitate şi workshop-uri viitoare.

×