x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Bani şi Afaceri Revelionul Recordurilor

Revelionul Recordurilor

de Cristiana Stamatescu    |    28 Dec 2010   •   19:16
Revelionul Recordurilor

144025-is-8785-1.jpgDan Negru va modera şi în acest an programul special de Revelion al An­te­nei 1, difuzat vineri seară, începând cu ora 21:55. Este a zecea ediţie pe care Dan Negru o prezintă la postul din Băneasa. Acest lucru ce i-ar putea aduce lui Negru un loc în Cartea Re­cor­durilor, fiind singurul prezentator tv din lume cu un astfel de palmares.

La Revelionul Recordurilor, Andreea Marin va juca alături de Alexandru Arşinel în sceneta „Cine e Didina”, un moment umoristic pe care actorul l-a jucat cu Stela Popescu. Ideea de a purta bigudiuri i-a aparţinut chiar Andreei. Pe parcursul filmărilor, vedeta a dat dovadă de profesionalism, fiind foarte atentă la indicaţiile regizorale, dar şi la cele ale lui Arşinel. „Andreea, fii scorpie!, Andreea, fii mai rea!” acestea au fost sfaturile actorului pentru a o ajuta pe Andreea să-şi interpreteze cât mai bine rolul. Andrei Zaharescu, actor la bază, a acceptat provocarea de a da din nou viaţă unui personaj. Cu ajutorul Stelei Popescu, Andrei a avut ocazia să se bucure de o experienţă dragă lui, trăită în perioada facultăţii. Cei doi vor juca împreună în sceneta „Împerecherea”.

Cătălin Botezatu va juca alături de Cristina Stamate în sceneta „Autobuzul”. Botezatu a intrat cu uşurinţă  în rol, interpretând cu naturaleţe personajul. În plus, chiar dacă s-a rătăcit în drum spre studiouri, Cătălin ar putea primi un premiu pentru „cel mai matinal artist al Revelionului”: la ora 10:00 dimineaţa, filmările cu celebrul designer începuseră deja.

Daniel Buzdugan şi Ionuţ Iftimoaie petrec anul acesta Revelionul o dată cu francezii. În scenetă, Buz­du­­gan va juca rolul unui ţigan, iar Iftimoaie va fi jandarm. Pentru a filma sceneta, luptătorul K1 a trebuit să înveţe textul într-o noapte, deoarece a avut probleme cu internetul şi nu a primit la timp informaţiile despre rol.

Mircea Badea îşi va exersa la Re­velionul lui Negru şi abilităţile ac­toriceşti. Simpaticul prezentator va juca alături de Horaţiu Mălăele într-o scenetă savuroasă în care va intra în pielea unui ţăran.
Oana Zăvoranu va avea rolul unei femei aflate în căutarea marii iubiri. „Victimă” va cădea chiar cititorul de contor, interpretat de Claudiu Bleonţ. Pepe a dovedit pe parcursul filmărilor că dispune de o capacitate foarte mare de improvizaţie, de care s-a folosit şi în sceneta „Doi Poli” în care joacă alături de Sebastian Papaiani.

 

Simona Gherghe dă startul distracţiei
Simona Gherghe le va oferi teles­pec­tatorilor o ediţie specială a emi­siu­nii „Acces Direct”. Sub deviza „Petrece într-o zi cât alţii într-un an”, Simona va da startul dis­trac­ţiei alături de invitaţi precum Mo­ni­ca Anghel, Maria Dragomiroiu, Mirabela Dauer, Viorica şi Ioniţă de la Clejani, Andreea Bălan, Daniela Gyorfi şi Anda Adam. De la 20:00, Mihai Bendeac le-a pregătit ro­mâ­nilor cele mai tari scheciuri cu deja celebrele sale personaje. În plus, el va face un duel cu Gabriel Cotobiţă pe Proud Mary şi toţi români sunt invitaţi la Vanghelion. Nae şi Vasile le aduc românilor pe 31 decembrie, de la 21:00 şi pe 1 ianuarie, de la 1:30, un show de zile mari, cu invitaţi aleşi pe sprânceană: Sofia Vicoveanca, Andra, Mandinga, Connect-R, Pepe, Dinu Iancu Sălăjanu, Andreea Bălan sau Laura Lavric. De la 2:30, Romică Ţociu şi Cornel Palade vor continua Revelionul pe sufletul românilor.

×
Subiecte în articol: arte mass-media