x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Bani şi Afaceri Schimbări la pupitrul Observatorului de week-end

Schimbări la pupitrul Observatorului de week-end

de Cristiana Stamatescu    |    22 Iul 2011   •   18:55

Octavia Geamanu preia stafeta Observatorului de week-end al aceluiasi post incepand cu 23 iulie. Ea va prezenta Observator 7, Observator 13 si Observator 16 iar in timpul saptamanii va realiza corepondente in direct pentru Observator 19.

"Decizia de a crea cuplul matinal Mihaela-Alex si de a aduce un chip proaspat, Octavia, pentru stirile de week-end, sustine obiectivul de reconsolidare a echipei Observatorului. Aceasta urmeazaunui lung sir de discutii la nivel strategic. Atat Alex, cat si Mihaela sunt deja emblematici pentru stirile Antenei 1.

Pasiunea pentru meseria lor ne-a determinat sarealizam mixul de stiri si jovialitate, de care
telespectatorul are nevoie. Pe de altaparte, Octavia are o experientasolidaca jurnalist in cadrul trustului. A fost reporter si prezentator de stiri. Observatorul a fost pentru ea o provocare pe care a primit-o cu dorinta de a fi pe masura. Se va descurca excelent." a spus Alin Romascan, Head of News Antena 1.

Mihaela Calin a intrat in lumea presei acum mai bine de 10 ani. A inceput salucreze la Radio Timisoara, urmand experienta ca reporter si prezentator al buletinelor de stiri ale Radio Analog Timisoara si Analog TV, cea mai puternicastatie tv localadin vestul tarii. Experienta Intact Media Grup a inceput in anul 2007. A fost reporter special de live al Antenei 1 si al Antenei 3, iar in prezent este editor-prezentator al Observatorului Matinal al Antenei 1.

Octavia Geamanu este jurnalist de 9 ani. A inceput in presa scrisasi a continuat in cadrul statiei locale Antena 1 Targu-Jiu. Din anul 2007, Octavia a venit in Bucuresti si timp de 1 an si jumatate a ocupat pozitia de reporter al Antenei 1. Au urmat 2 ani ca prezentator al Stirilor GSP TV, televiziunea de sport din cadrul Intact Media Grup. Din septembrie 2010, Octavia s-a reintors in redactia Observatorului ca reporter.

Alex Ferariu a intrat in presain 1993, iar in cei 18 ani de experienta jurnalisticaa interactionat cu o multitudine de formate de la presa scrisala radio si televiziune. Din anul 2008, Alex s-a alaturat trustului Intact Media Grup, mai intai in cadrul redactiei Antenei 3. Incepand cu anul 2009 prezintaObservatorul Antenei 1.

×
Subiecte în articol: mass-media