x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Bani şi Afaceri Ziarele portocalii au prioritate la TVR

Ziarele portocalii au prioritate la TVR

31 Ian 2011   •   20:53

Nici o ediţie a Revistei Presei de la TVR 1 fără Evenimentul Zilei. Aceasta pare să fie regula după care funcţionează Revista Presei din cadrul emisiunii matinale de la TVR 1. Se mai rătăcesc din când în când pe „taraba” cu ziare din studioul şti­rilor, România Liberă, Adevărul sau Gândul, cu titluri precum „Imperiul «Vecinului» – Cum a ajuns Ni­co­lescu stăpânul Argeşului” ori „Pe Vîntu îl doare în rotulă de proces”.

Un ziar de care se pare că rea­liza­torii nu au auzit este Jurnalul Na­ţional, care nu apare niciodată la ru­brica amintită. Invitaţi să co­menteze subiectele zilei sunt jurnalişti consideraţi mai degrabă cu opinii pro­băsesciene.

Astfel, Horia Ghibuţiu, senior editor EVZ, remarca în comentariul său din studio, din 31 ianuarie, referitor la articolul „Fenechiu ar vrea ca PNL şi PSD să meargă separat la locale”, publicat în EVZ, că se încearcă „hăituirea preşedintelui, doar-doar îşi va da demisia Guvernul Boc”.

De asemenea, sunt zile, precum cea din 26 ianuarie, când EVZ este cap de afiş, fiind singurul ziar interesant al zilei pentru postul public de televiziune. Subiectele au fost comentate atunci din studioul ştirilor de analistul Cristian Pătrăşconiu. (C.S.)

×
Subiecte în articol: arte mass-media