x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Calendar Astazi e ziua ta... Bogdan Muresan (Ca$$a Loco)

Astazi e ziua ta... Bogdan Muresan (Ca$$a Loco)

de Violeta Cristea    |    Ramona Vintila    |    24 Aug 2006   •   00:00
Astazi e ziua ta... Bogdan Muresan (Ca$$a Loco)

Alaturi de Cosmin Tudoran si Leonard Muha, formeaza Ca$$a Loco. Anul trecut in noiembrie, baietii si-au lansat cel mai nou album, "Mergi blat". Bogdan Muresan implineste astazi 27 de ani.

"Am vrut sa facem ceva mai special"

Alaturi de Cosmin Tudoran si Leonard Muha, formeaza Ca$$a Loco. Anul trecut in noiembrie, baietii si-au lansat cel mai nou album, "Mergi blat". Bogdan Muresan implineste astazi 27 de ani.

Jurnalul National: Ce faceti in aceasta perioada?
Bogdan Muresan: Ce sa facem, producem foarte mult in studio, avem multa treaba. Stam de un an in Bucuresti. Ne-am mutat aici cu totul. Am terminat acum albumul pentru noul produs, un nou artist, care se numeste Mickey. Asteptam sa filmam si un clip. Avem in lucru inca o domnisoara, care se numeste Emma, si mai avem si alte proiecte.

Cum de ati venit in nebunia asta din Bucuresti?
Nu am avut ce face. Era imposibil sa fac o piesa pentru cineva si sa nu trebuiasca sa ma deplasez sute de kilometri. Asa ca ne-am hotarat sa ne mutam toti in Bucuresti.

De cand ati inceput sa promovati artisti noi?
Pe Mickey il stim de foarte mult timp, de cand era mai mic, adica de vreo cativa ani. Are o voce super. Apare in doua videoclipuri cu noi si am facut si o piesa la un moment dat cu el. Daca tot ne-am mutat in Bucuresti si am dat de mai multe contacte, ne-am facut o firma si ne-am apucat de organizat evenimente.

Incercati sa gasiti ceea ce nu exista pe piata romaneasca in materie de artisti?
Da, cam asta ne zbatem sa facem, desi producatorii nu prea promoveaza acest lucru. Noi intotdeauna am vrut sa facem ceva mai special. Toate piesele care sunt cautate si sunt in top seamana cu Hi-Q, Anna Lesko, Cristina Rus... Mai nou, toata lumea se bazeaza pe ritmul ala, care e la fel la toti. Noi vrem sa facem tot timpul ceva original, si nu numai ca vrem, chiar facem. Din toate cele 13 piese care sunt pe noul nostru album noi nu avem nici o piesa care sa semene cu alta, nici ca ritm, nici ca mesaj.

Ce mai faceti cu televiziunea?
Cochetam. Avem mai multe proiecte. Ramane de vazut ce se va intampla cu ele.

In 2002 ati avut mare succes cu serialul vostru Ca$$a Loco. Un serial de genul acela nu v-ar mai atrage?
Sigur ca ne-ar incanta. Am avut mai multe idei, dar e foarte greu. Au fost promisiuni de la mai multe televiziuni, dar n-au mai dat nici un semn de viata.

Esti multumit de ceea ce ati realizat pana acum?
Sunt supermultumit, dar, bineinteles, oricine vrea mai multe si daca vrea si reuseste sa le faca. Ma enerveaza ca aici, in Romania, artistii sunt toti considerati lautari. Lucrurile acestea se vor schimba o data cu mentalitatea. Deocamdata, la noi, nonvalorile sunt considerate valori si viceversa.

DETERMINARE
"Toate piesele care sunt cautate si sunt in top seamana cu Hi-Q, Anna Lesko, Cristina Rus... Mai nou, toata lumea se bazeaza pe ritmul ala, care e la fel. Noi vrem sa facem tot timpul ceva original, si nu numai ca vrem, chiar facem" - Bogdan Muresan, membru al formatiei Ca$$a Loco
×
Subiecte în articol: calendar facem