x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Calendar Astăzi e ziua ta... Ioana Bogdan

Astăzi e ziua ta... Ioana Bogdan

de Dana Andronie    |    24 Apr 2012   •   21:00
Astăzi e ziua ta... Ioana Bogdan

La cei 69 de ani impliniti astazi, o varsta nici rotunda, nici patrata, ci doar fireasca, Ioana Bogdan este unul dintre acei oameni inzestrati cu sufletul puternic care isi incep viata, iar si iar, cu fiecare vis trecut dincolo, peste pragul realitatii. A colaborat cu oameni frumosi si talentati, carora le-a daruit cate o bucatica de nemurire, prin filmarile care exista in arhiva de aur a Televiziunii Romane, a contribuit la destinul unor artisti haraziti, a incercat ca in fiecare zi sa nu nedreptateasca vreun suflet, fiind pregatita sa sara in ajutor acolo unde a simtit ca este nevoie de ea.

Maica Terezea spunea: "Prea des ne concentram doar pe aspectul negativ al vietii, pe ceea ce este rau. Daca am vrea sa vedem mai degraba lucrurile bune si frumoase care ne inconjoara, familiile noastre ar simti schimbarea. Si apoi i-am putea schimba pe vecinii de alaturi si apoi pe cei care locuiesc in apropiere sau in acelasi oras. Am putea aduce pacea si iubirea in lumea in care traim, lume care are atata nevoie de acete lucruri'. De nenumarate ori, Ioana Bogdan a reusit sa ma schimbe, sa-mi aduca pacea suflteasca, dupa care tanjeam in taina. Mi-a fost un veritabil prieten. "Un prieten adevarat e mai pretios decat un inger' (Nichita Stanescu).

A afectat-o enorm plecarea lui Miki Lucian. Mi-a marturisit ca regreta cu lacrimi fiecare intalnire neonorata. Timpul trece si trecem si noi o data cu el, putem insa alege sa fim fericiti. Intotdeauna am apreciat la Ioana Bogdan credinta sa in victoria valorilor pozitive si devotamentul sau pentru ecologia sufletului, luptandu-se pentru detoxifierea fiintei noastre axfisiata de ritmul trepidant si cronofag al existentei blocate de goana banilor pentru cosul zilnic, de tabloidele tipatoare, politicianismul sfidator, de exchibitionarile pe micul ecran, de muzicile de doi bani, de sub-cultura si lipsa de bun simt. De la Ioana am invatat ca pot sa-mi controlez starea de spirit, ca o pot imbunatati. Si asa am (re)devenit fericita! Draga mea, Ioana, iti doresc numai conjucturi prielnice, oricand, oriunde... ! (asa cum iti place si tie sa spui), o viata buna, rodnica si mai vesela decat a fost pana ieri!

×
Subiecte în articol: calendar astăzi e ziua ta...