x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Calendar Astăzi e ziua ta: Maria Radu

Astăzi e ziua ta: Maria Radu

03 Noi 2011   •   21:00
Astăzi e ziua ta: Maria Radu

Se simte foarte implinita cand este pe scena si canta. Legatura sa cu pu­blicul este cu totul speciala, pentru ca este un artist cu totul special. "E greu sa descriu emotia pe care o simt la concerte cand vad cum empatizeaza publicul cu mine. E ceva incredibil!" Maria Radu isi sarbato­reste astazi ziua de nastere. La multi ani!

"Fiecare piesa a mea este rezultatul unui proces care incepe cu un vis frumos, un cuvant sau o stare"
"Am mai multe concerte pe care trebuie sa le onorez si incerc sa ma pregatesc pentru acestea. In timpul care imi ramane, visez la o surpriza din partea prietenilor mei! De ziua mea vom face o petrecere cu dans si dulciuri speciale... asta in cazul in care nu voi fi luata prin surprindere.

Sunt un artist care incearca sa acumuleze informatie de calitate, sa cree­ze, sa-si faca datoria pe scena, in fata publicului. Pe site-ul meu, mariaradu.ro, gasiti informatii despre mine si despre muzica mea, despre proiecte si concerte. Promovez piesa «Zbor», care beneficiaza de un videoclip special ce poate fi urmarit pe canalul meu de youtube si pregatesc o surpriza pentru luna decembrie: un proiect muzical de Sarbatori, despre care spun doar atat: Ice Queen Fantasy.

In Romania inca se fac eforturi de intrare pe un fagas normal: totul e ori incomplet, ori facut de oameni care stiu sau nu sa-si faca meseria... Artistul roman incearca sa atinga unele culmi, experimentate de altii, in loc sa canalizeze energia si munca lui in proiecte originale, cu idei sustinute si dorinta de a avea un vis implinit. In muzica romaneasca sunt voci minunate, dar si personaje care au nevoie de consiliere psihologica – o jungla despre care eu nu vreau sa vorbesc prea multe: artistii cred ca pot fi comentati doar de cei care ii asculta."

Cea mai mare teama a omului si a artistului Maria Radu. "Mi-e frica de eventuala disparitie a unor persoane dragi."

Ce i-ar placea sa stie despre ea urmatoarele generatii. "Ca fiecare piesa a mea este rezultatul unui proces care incepe cu un vis frumos, un cuvant sau o stare."

Intrebarea care nu i-a fost adresata niciodata. "«Ce loc ocupa Dumnezeu in viata ta?»"

Un gand de la umbra si lumina varstei pe care o implineste. "Cand zambetul iti umple fata – acesta se numeste orizont."

×
Subiecte în articol: maria radu