x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Calendar Astazi e ziua ta... Oana Andoni

Astazi e ziua ta... Oana Andoni

de Violeta Cristea    |    Ramona Vintila    |    22 Feb 2007   •   00:00
Astazi e ziua ta... Oana Andoni

Desi este una dintre cele mai frumoase vedete autohtone, se remarca mai ales prin optiunea ei de a-si trai celebritatea cu modestie si discretie. Lucreaza din 2000 la Stirile Pro TV.
A inceput la Iasi, la statia locala, care a fost pentru ea o scoala foarte buna. Acolo trebuia sa faca de toate: teren, montaj, prezentare, live. Considera perioada petrecuta acolo un fel de curs de specializare. Astazi, Oana Andoni isi aniverseaza ziua de nastere. Ii uram "La multi ani!".

"Abia astept sa vina primavara…"

"La moment aniversar ma simt bine, ma simt implinita, optimista si abia astept sa vina primavara cu al ei parfum… Astazi voi sarbatori cu familia si prietenii apropiati. Cu siguranta va fi o zi frumoasa pentru mine, avandu-i alaturi pe cei dragi. Ma bucur pentru toate cadourile pe care le primesc, stiind ca cei care mi le daruiesc o fac din toata inima. Am fost surprinsa de fiecare data in mod placut. Imi amintesc cu placere aniversarea mea de acum trei ani (cand lucram in redactia de la Iasi) si am primit un telefon prin care mi s-a facut cea mai mare surpriza: propunerea de a ma alatura echipei de la Bucuresti.

Anul care tocmai s-a incheiat in viata mea a fost un an peste asteptarile mele, plin de realizari, bucurii, in care am trait cateva evenimente speciale, poate cele mai frumoase din viata unui om. Daca ar fi sa spun o fraza despre Romania de astazi, consider ca este o tara cu multe valori si resurse, pe care acum avem sansa sa le promovam mai bine ca niciodata.

Marea mea multumire este ca tot ce-am realizat in viata am facut pe forte proprii, prin munca, perseverenta si credinta in Dumnezeu. Faptul ca sunt pe picioarele mele si nu depind de nimeni imi da siguranta si incredere in viitor. Nu am regrete. Nu ma vad, deocamdata, facand altceva. Stirile mi se potrivesc cel mai bine si aici simt ca este locul meu. Nu as putea sa spun ca sunt persoane care mi-au marcat destinul, ci oameni de la care am avut de invatat, care mi-au dat un sfat bun, m-au incurajat si carora le multumesc. Visurile mele sunt ale unei persoane normale: sa am o cariera de succes, o viata de familie implinita si sa fiu sanatoasa. Imi place sa calatoresc, sa citesc si sa stau in mijlocul naturii. Peste douazeci de ani ma vad la fel de optimista ca si acum, imbinand cu succes cariera si viata de familie.

Ceea ce imi doresc de la noul an de viata este sa ma perfectionez in munca de televiziune si sa am parte de linistea si fericirea de care m-am bucurat in ultimii ani."

×
Subiecte în articol: calendar